BGD VODOINSTALATERI

KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

zamena sifona

NEPOVRATNA KLAPNA ZA SUDOPERU

Ukoliko ste nekada imali problem sa izlivanjem iz sudopere znate koliko takav problem može biti neprijatan. Naši sugradjani koji žive u prizmenim kućama ili u prizemljima zgrada sigurno su se često susretali sa probemom zagušene sudopere. Leto je vreme godišnjih odmora kada često duže odsustvujemo iz svojih domova zbog putovanja i upravo u vreme kada nismo tu može nas zadesiti problem vraćanja otpadnih voda iz kanalizacije. Prvi nagoveštaj koji vam može ukazati da će se ovaj problem pojaviti je karakteristično klokoatnje u sudoperi, čak i kada je ne koristite. Da biste mogli koliko – toliko da ne razmišljate o ovom problemu tokom godišenjg odmora i vašeg putovanja, naš vodoinstalater vas savetuje da na odvodne cevi vaše sudopere montirate nepovratnu klapnu. Na našem tržištu postoji veći broj nepovratnih klapni, neke možete fizički zatvoriti i tako sprečiti vraćanje vode u kroz sudoperu, a neke automatsi same reaguju ukoliko voda krene da se vraća. 

KAKO FUNKCIONIŠE NEPOVRATNA KLAPNA

Kada namontirate nepovratnu klapnu na odvodne cevi vaše sudopere, ukoliko otpadne vode krenu da se vraćaju, nepovratna klapna reaguje tako što zatvara dotok vode i sprečava da ona prodje do sudopere. Naravno montaža nepovratne klapne može biti neprijatna za vašeg komšiju jer voda mora pronaći put kada krene da se vraća i vrlo verovatno da će izbiti komšiji iznad ukoliko i on nema montiranu ovu napravu.

UGRADNJA NEPOVRATNE KLAPNE

Ukoliko vam je potrebna ugradnja nepovratne klapne naš vodoinstalater će izvršiti uslugu ugradnja nepovratne klapne po najpovoljnijim cenama za vas. Rešite se problema izlivanja iz  kanalizacie i mirno putujte i napštajte svoj dom bez brige da će se u vašem odsustvu pojaviti poplava u vašem domaćinstvu.

Možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h