KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

vodoinstalater

ZAMENA GUMICA I SIFONA

Uloga gumica na sifonima i vodovodnoj instalaciji je od velikog značaja s obzirom da ona treba da spreči izbijanje vode. Kada gumice usled duge upotrebe počnu da se habaju, postoji realna mogućnost da dođe do curenja vode, što za kranju posledicu može imati plavljenje stambene ili poslovne jedinice. Kako biste sprečili ovaj neprijatan događaj, bilo bi poželjno redovno održavati vodovodne instalacije, kako bi na vreme delovali preventivno. Zamena gumica ne predstavlja preveliki problem, sa kojim ne bist emogli i sami d aizađete na kraj, ali često je zbog mogućnosti pravljenja veće štete od potencijalne uštede koju biste ustvarili ukoliko biste se sami uhvatili u koštac sa ovim problemom bolje pozvati iskusne servisere. Ukoliko želite da ovaj posao poverite našem servisu možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popuniti on line formular na našoj kontakt strani.

ZAMENA SIFONA

Zamena sifona, kao u ostalom i zamena gumica, takodje ne redstavlja neki veliki problem, ali postoje ljudi koji jednostavno nemaju vremena ili iskustva da se posvete ovom poslu. Osim toga pojedini sifoni se nalaze na teško pristupačnim mestima, pa ih nije baš lako zameniti. Da biste izbegli moguće komplikacije loše urađenog posla, možete pozvati naše iskusne vodoinstalaterer koji će ovaj posao odraditi za vas brzo, efikasno i što je najvažnije kvalitetno. Naš vodoinstalaterski servis daje garanciju na sve izvedene radove.

Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija, uvek nas možete pozvati na naše brojeve telefona. Naš vodoinstalaterski servis rado od 00 do 24h svakog dana u godini.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h