KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

zamena sifona

O NAMA

TRADICIJA, POVERENJE SIGURNOST

Naš servis posluje duže od dve decenije. Za ovo vreme stekli smo veliki broj stalnih klijenata, iza nas je na desetine hiljada intervencija, a reklamacije na naše usluge do sada nije bilo. Proverite zašto sa nama saradjuju najbolji, pozovite nas na naše brojeve telefona i naš vodoinstalaterski tim stiže na vađu adresu za 15 do 30 minuta od telefonskog poziva.

Naš vodoinstalaterski servis u odnosu na druge vodoinstalaterske servise izdvaja profesionalan odnos prema svakom klijentu, maksimalna posvećenost poslu i pridavanje posebne pažnje svakom kvaru, ma kako se bezazlenim činio, garancija na sve pružene usluge.

Vodoinstalaterski servis BGD Vodoinstalateri za sve svoje usluge izdaje račune, na osnovu kojeg ostvarujete pravo na reklamaciju. Medjutim, od kako postoji naš vodoinstalaterski servis, duže od dve decenije, nismo imali ni jednu reklamaciju, a klijenti nam se uvek vraćaju. Pridružite se i vi velikom broju zadovoljnih klijenata i pozovite vodoinstalatere iz našeg vodoinstalaterskog servisa.

NA RASPOLAGANJU 00-24h

BGD Vodoinstalateri, vodoinstalaterski servis vam je na raspolaganju od 00-24h svakog dana u godini bez obzira da li je reč o radnom danu, prazniku ili vikendu. Za naše vodoinstalatere ne postoje slobodni dani jer smo vam uvek na raspolaganju. Ukoliko imate problem sa zagušenom sudoperom ili kadom, curi voda iz ventila ili je došlo do iznenadnog kvara na vašem bojleru, mi vam stojimo na raspolaganju. Naš vodoinstalaterski servis pruža sve vodoinstalaterske usluge 365 dana u godini od 00-24h

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h