BGD VODOINSTALATERI

VODOINSTALATER BEOGRAD PRUŽA SVE VRSTE VODOINSTALATERSKIH USLUGA. POZOVITE NAS ODMAH I STIŽEMO ZA 30 MINUTA NA VAŠU ADRESU. VISOKI KRITERIJUMI I ZAHTEVI NAŠIH KLIJENATA NAS POKREĆU DA SVAKOGA DANA NAPREDUJEMO, KAKO BI ZADOVOLJILI SVE VAŠE POTREBE U POGLEDU KVALITETA USLUGE. POZOVITE NAS I PRIDRUŽITE VELIKOM BROJU ZADOVOLJNIH KLIJENATA KOJI SARADJUJU SA NAMA.

VODOINSTALATER BEOGRAD

ZAMENA VENTILA ZA VODU

Dobro je poznata uloga ventila u svakom prostoru koja se ogleda u njegovoj zaštitnoj funkciji i sigurnosti koju obezbeđuje. Ukoliko ste uvideli da neki od vaših ventila nije funkcionalan pozovite nas i sprečite izlivanje vode i mogućnost nastanka veće štete.

Od kvaliteta ventila zavisi da li će trajati duže ili kraće. Ukoliko primetite da je ventil vlažan, da iz njega curi ili kaplje voda potrebno je proveriti ispravnost. Curenje ventila može prouzrokovati štetu ne samo u vašem domaćinstvu, već i u vašem neposrednom okruženju. Zato je potrebno da reagujete na vreme i sprečite eventualnu poplavu.

Naši vodinstalateri vrše zamenu svih vrsta ventila. Popravićemo ili zameniti ventil bez zatvaranja vode u šahti ili vertikali. Savet našeg vodinstalatera je da uvek odobarete kvalitetne ventile koji garantuju pouzdanost.

Postoji veliki broj ventila koji se razlikuju po tipu i nameni, ali svi imaju istu zaštitnu ulogu. Zato je od izuzetne važnosti da ventili budi funkcionalni. U suprotnom, može doći do kvarova i havarija.

Stojimo vam na raspolaganju za zamenu svih vrsta ventila, što podrazumeva:

  • zamenu ventila;
  • zamenu glavnog ventila u kupatilu;
  • zamenu sigurnosnog ventila na bojleru;
  • zamenu EK ventila;
  • zamenu ventila za vodu u zidu;
  • zamena ventila za veš mašinu;
  • zamena virble ventila.

Naši vodoinstalateri popraviće ili zameniti ventil u vašem domaćinstvu brzo i efikasno i što je najbitnije bez narušavanja izgleda prostorije u kojoj se izvode radovi. Imajte na umu da je u pitanju bezbednost vašeg domaćinstva u pitanju, kao i bezbednost vaših članova porodice, i zato ovu vrstu intervencije poverite stručnim licima. Naši vodoinstalateri garantuju kvalitet. Pozovite nas.

Jedan od najvećih problema koji se može javiti u vašem domaćinstvu i potencijalno izazvati veliku štetu je neispravan ventil za vodu. U samom domaćinstvu postoji veći broj ventila, medjukojima je samo jedan glavni, dok se ostali nazivaju regulatorni i uglavnom se nalaze u blizini sudopere, bojlera i sl. Kapljanje ventila je prvi znak da je neophodna hitna zamena jer kad ventil počne da curi, problem već postaje ozbiljan. Najgori scenario koji može da vas zadesi je poplavljeni stan, čiji je uzrok može biti neispravan ventil.

DA LI SAMI MOŽETE DA ZAMENITE VENTIL?

Ne postoji univerzalni odgovor na ovo pitanje, neko je stručan, neko manje stručan, a neko misli da je stručan Ako pitate naše iskusne majstore, zamena ventila za vodu je rutinski posao koji se brzo završava, međtuim, ukoliko zamenu ventila poverite nestručnom licu, posledica mogu biti nesagledive i trošak mnogo veći nego da ste odmah pozvali naše iskusne vodoinstalatere.

ZAMENA VENTILA ZA VODU – HITNA INTERVENCIJA

Ukoliko ventil curi, ne oklevajte, već nas odmah pozovite. Ovaj kvar spada u hitnu intervenciju, ukoliko želite da izbegnete plavljenje stana. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona, a naši iskusni vodoinstalateri biće na vašoj adresi u roku od 30 minuta od poziva.

PROVERITE ZAŠTO NAM SVE VIŠE BEOGRADJANA UKAZUJE POVERENJE

NAŠ VODOINSTALATERSKI SERVIS POKRIVA ČITAVU TERITORIJU BEOGRADA

Više ne morate ići na kontakt stranu kako biste zakazali intervenciju vašeg omiljenog vodoinstalatera. Dovoljno je da kliknete na dugme zakaži i odavde možete zakazti intervenciju naših vodoinstalatera. Vaše je samo da odaberete vreme  i datum intervencije, a naš vodoinstalater stiže u tačno navedeno vreme koje ste odabrali. Vodoinstalater Beograd BGD se trudi da osluškuje potrebe svojih klijenata i zbog toga vam i na ovaj način želimo uštedeti vreme. Kliknite na dugme „zakažite intervenciju“ i odaberite datum i vreme koje vam najviše odgovaraju, ostalo je naša briga.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | BGD VODOINSTALATERI

Pozovite vodoinstalatera 00/24h