RADIMO I ZA VREME POLICIJSKOG ČASA OD 00 DO 24h

KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

vodoinstalater beograd

ZAMENA VENTILA ZA VODU

Jedan od najvećih problema koji se može javiti u vašem domaćinstvu i potencijalno izazvati veliku štetu je neispravan ventil za vodu. U samom domaćinstvu postoji veći broj ventila, medjukojima je samo jedan glavni, dok se ostali nazivaju regulatorni i uglavnom se nalaze u blizini sudopere, bojlera i sl. Kapljanje ventila je prvi znak da je neophodna hitna zamena jer kad ventil počne da curi, problem već postaje ozbiljan. Najgori scenario koji može da vas zadesi je poplavljeni stan, čiji je uzrok može biti neispravan ventil.

DA LI SAMI MOŽETE DA ZAMENITE VENTIL?

Ne postoji univerzalni odgovor na ovo pitanje, neko je stručan, neko manje stručan, a neko misli da je stručan Ako pitate naše iskusne majstore, zamena ventila za vodu je rutinski posao koji se brzo završava, međtuim, ukoliko zamenu ventila poverite nestručnom licu, posledica mogu biti nesagledive i trošak mnogo veći nego da ste odmah pozvali naše iskusne vodoinstalatere.

ZAMENA VENTILA ZA VODU – HITNA INTERVENCIJA

Ukoliko ventil curi, ne oklevajte, već nas odmah pozovite. Ovaj kvar spada u hitnu intervenciju, ukoliko želite da izbegnete plavljenje stana. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona, a naši iskusni vodoinstalateri biće na vašoj adresi u roku od 30 minuta od poziva.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h