KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

curenje bojlera

SERVIS BOJLERA

Osnovna uloga bojlera u domaćinstvu je zagrevanje vode. Kvar na bojleru može izazvati velike probleme, od nelagode zbog nemogućnosti kupanja ili tuširanja, do ozbiljnih problema kao što je eksplozija do koje može doći usled neispravnog ventila, što za posledicu može imati veliku materijalnu štetu.

Da biste izbegli ovu pojavu neophodno je da vaš bojler redovno održavate, što podrazumeva redovnu zamenu ventila, grejača i sl.

KAKO ODRŽAVATI BOJLER?

Bojler je u osnovi jednostavan uredjaj koji se sastoji od kazana, grejača i ventila. Međutim, ukoliko niste stručni ne biste trebali sami da vršite servis bojlera jer posledice nestručnog rukovanja mogu biti fatalne. Zbog toga vas savetujemo da pozovete naš servis i mi ćemo u najkraćem roku i po najpoboljnijim uslovima izvršiti popravku, odnosno neophodan servis bojlera.

SERVIS BOJLERA – HITNA INTERVENCIJA

Servis bojlera može spadati u hitnu intervenciju ukoliko curi, ili ukoliko se javi kvar na ventilu. Curenje može izazvati veliku materijalnu štetu, dok neispravan ventil ili termostat potencijalno može dovesti do eksplozije. Zbog toga vas savetujemo da pozovete naše brojeve telefona i servis bojlera prepustite našim iskusnim stručnjacima sa višedecenijskim iskustvom u ovom poslu.

ŽELITE SAMI DA POPRAVITE VAŠ BOJLER?

Naš savet je da uvek pozovete stručno lice koje će obaviti popravku za vas. Ipak, ako smatrate da možete sami da popravite vaš bojler, vrlo rado ćemo vam pomoći. Kliknite na dugme ipsod i pogledajte naše savete, kako da što efikasnije popravite najčešće kvarove na vašem bojleru.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h