KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

ZAMENA GREJAČA BOJLERA

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD

BGD Vodoinstalateri, vodoinstalaterski servis pruža usluge na teritoriji Novog Beograda po najpovoljnijim uslovima, brz dolazak i garancija na izvedene radove. Ukoliko želite brzu i profesionalnu uslugu, kontaktirajte naš servis i mi smo na vašoj adresi već za 15 do 20 minuta od poziva.

HITNE INTERVENCIJE NOVI BEOGRAD

Vodoinstalater Novi Beograd je na vašoj adresi za smo 15 do 20 minuta od poziva. Kada vam je neophodna hitna intervencija, naši serviseri reaguju odmah po prijemu poziva, bez obzira da li je reč o danu ili noći, u svako doba dana ili noći mi smo spremni da izađemo na teren i rešimo vaš problem. Neke od najčešžih usluga koje pružamo našim sugrađanima na Novom Beogradu su odgušenje kanalizacije, otpušavanje sudopere ili kade, zamena ventila, montaža bojlera i sve druge vodoinstalaterske usluge.

ZAKAŽAITE INTERVENCIJU

Ukoliko vam nije neophodna hitna intervencija naši vodoinstalateri izlaze na teren u terminu koji vama najviše odgovara. Dovoljno je da nas pozovete na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani i naši vodoinstalateri će doći na vašu adresu u terminu koji vama najviše odgovara i rešiti sve probleme na vašim vodovodnim instalacijama.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h