BGD VODOINSTALATERI

VODOINSTALATER BEOGRAD PRUŽA SVE VRSTE VODOINSTALATERSKIH USLUGA. POZOVITE NAS ODMAH I STIŽEMO ZA 30 MINUTA NA VAŠU ADRESU. VISOKI KRITERIJUMI I ZAHTEVI NAŠIH KLIJENATA NAS POKREĆU DA SVAKOGA DANA NAPREDUJEMO, KAKO BI ZADOVOLJILI SVE VAŠE POTREBE U POGLEDU KVALITETA USLUGE. POZOVITE NAS I PRIDRUŽITE VELIKOM BROJU ZADOVOLJNIH KLIJENATA KOJI SARADJUJU SA NAMA.

VODOINSTALATER BEOGRAD

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Zapušena sudopera nama ne predstavlja nikakav problem. Vodoinstalater Beograd rešava problem u vremenskom intervalu od sat vremena. Nakon što nas pozovete, naš vodoinstalater kreće na vašu adresu, okvirno vreme za dolazak je oko 30 minuta, a u vremenskom intervalu od poziva do uspostavljanja prohodnosti vaše sudopere je oko 60 minuta.

U periodu od 60 minuta naš vodoinstalater stiže na vašu adresu, otpušava sudoperu, uklanja otpadne materije, izdaje račun i garanciju i napušta vaše domaćinstvo. Sve to po super povoljnoj ceni.

Vodoinstalater Beograd nudi uslugu odgušenje kanlaizacije uz najbolji odnos cene i kvaliteta za pruženu uslugu. Kontaktirajte nas svakog dana od 00 do 24h.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Zapušen odvod često može predstavljati veliku noćnu moru. Vodoinstalater Beograd nudi uslugu odgušenje kanalizacije od 00-24h, 365 dana u godini. Naši vodoinstalateri su uvek spremni da reaguju u slučaju da je potrebna hitna intervencija odgušenja kanalizacije, otpušavanje sudopere ili kade.

Odgušenje kanalizacije je posao koji zahteva obučene majstore jer u slučaju neadekvatno obavljenog odgušenja, problem se može javiti vrlo brzo. Nemojte rizikovati sa priučenim majstorima, pozovite vodoinstalatere iz našeg vodoinstalaterskog servisa i dobićete brzu i kvalitetnu uslugu uz garanciju na izvedene radove.

ZAKAŽITE INTERVENCIJU ODGUŠENJA

Vodoinstalater Beograd BGD osluškuje potrebe svojih klijenata. Želimo da vam uštedimo vreme i zato vam dajemo mogućnost zakazivanja intervencije odgušenje kanalizacije bez odlaska na kontakt stranu. Dovoljno je da kliknete na dugme „zakažite intervenciju“ koje se nalazi ispod i da sa ove strane zakažete uslugu. Imajte na umu da odgušenje kanalizacije često zahteva hitnu intervenciju vodoinstalatera. U slučaju hitnih intervencija, naš savet je da nas pozovete na brojeve telefona koji se nalaze na sajtu jer ćete na taj način obezbediti intervenciju vodoinstalatera u roku od 20 do 30 minuta od poziva.

 

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

PROVERITE ZAŠTO NAM SVE VIŠE BEOGRADJANA UKAZUJE POVERENJE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE – VRSTE

  • RUČNO ODGUŠENJE
  • MAŠINSKO ODGUŠENJE 
  • ODGUŠENJE VOMA VOZILOM

RUČNO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Ručna odgušenja kanalizacije se najčešće primenjujue kod plićih zagušenje, poput zagušenja sudopera ili lavaboa. Ukoliko se čep nalazi na dubini manjoj od 3 metra, preporučuje se ručno odgušenje, koje je cenovno najpovoljnije i dovoljno da efikasno otkloni nastali problem. Ukoliko su vam  potrebna ručna odgušenja kanalizacije, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu već za 20 do 30 minuta od poziva.

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Mašinska odgušenja kanalizacije primenjuju se kod dubljih zagušenja, na dubini od preko tri metra. Mašinsko odgušenje se radi pomoću mašine koja pod pritiskom uz pomoć sajli probija zagušenje i ispira odvodnu cev. Ovakva metoda najčešće se primenjuje prilikom zagušenja vertikala u zgradama. Ukoliko vam je potrebno mašinsko odgušenje, naš vodoinstalater na vašu adresu stiže već za 20 do 30 minuta od poziva.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE VOMA VOZILOM

Odgušenja kanalizacije voma vozilom primenjuje se kod odgušenja fekalnih i kišnih kanalizacija, ispiranja kanalizacijonih cevi i slično. Odgušenje kanalizacije voma vozilom vrši se specijalnim vozilo pod pritiskom koje istovremeno odgušuje i ispira kanalizacione cevi, čime omogućava njihovu dužu prohodnost. Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanalizacije voma vozilom možete nas kontaktirati od 00 do 24h svakog dana. Na vašu adresu uobičajeno stižemo za 20 do 30 minuta od poziva.

KADA JE POTREBNO POZVATI VODOINSTALATERA ZA ODGUŠENJE

Na ovo pitanje ne postoji jedan odgovor. Zapravo, naš savet vam je da čim primetite problem sa oticanjem vode, bilo da je reč o sudoperi, kadi, wc šolji odmah kontaktirate naš vodoinstalaterski servis. U razgovoru sa našim glavnim majstorom dobićete pravu informaciju. U svakom slučaju mi vas savetujemo da nikako ne čekate da otpadne vode počnu da vam se vraćaju pa da onda pozovete jer na taj način rizikujete plavljenje stambene ili poslovne jedinice.  Ukoliko dodje do plavljenja usluga sanacija stambene ili poslovne jedinice biće mnogo skuplja od odgušenja kanalizacije. Zato vam savetujemo da reagujete blagovremeno i da ne čekate poslednji trenutak. Ukoliko vam se desi izlivanje i dodje do plavljenja, preporučujemo vam našu uslugu sanacije poplavljenog stana specijalizovanim usisivačem. 

OTPUŠAVANJE SUDOPERE

Otpušavanje sudopere je samo jedna od vodoinstalaterskih usluga koju pruža vodoinstalater Beograd. Za interevencije otpušavanje sudopere, otpušavanje kade, otpušavanje wc šolje, vodoistalaterski servisi uobičajeno koriste termin odgušenja kanalizacije. Kada je reč o intervenciji odgušenja kanalizacije svakako najčešće se pružaju usluge otpušavanja sudopere. Medjutim, osim ovih „unutrašnjih“ intervencija pod uslugom odgušenja kanalizacije podrazumeva se i odgušenje voma vozilom. Bez obzira koja usluga vam je potrebna Vodoinstalater Beograd vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Pozovite nas ili popunite on line formular i zakažite intervenciju. 

POPLAVA USLED ZAGUŠENE KANALIZACIJE

Ukoliko vam se desi poplava u stanu usled zagušene kanalizacije, postoji rešenje i za ovaj problem. Vodoinstalater Beograd vas savetuje da angažujete specijalizovani vodoinstalaterski servis koji pruža uslugu sanacija poplavljenog stana specijalizovanim usisivačima za prikupljanje vode. Više o usluzi sanacija poplavljenog stana pročitajte klikom ovde.

Odgušenje predstavljaja najčešću vodoinstalatersku intervenciju. Da bi sprečili do zagušenja dođe potrebno je voditi računa o higijeni odvodnih cevi.

ODGUŠENJE WC ŠOLJE

Odgušenje wc šolje treba prepustiti stručnjacima koji će uz pomoć adekvatne opreme i alata odgušiti vašu wc šolju. Naši vodoisntalateri odgušenje wc šolje vrše mašinskim putem i to u stambenim i poslovnim objektima. Naši profesionalni vodoisntalateri ne samo da će dovesti vašu sudoperu u funkcionalno stanje, već će i temeljno očistiti masnoću i prljavštinu sa zidova cevi. Biće nam zadovoljstvo da vam pomognemo u odgušenju wc šolje kao i u odgušenju kanalizacije uopšte. Ukoliko vam je potrebno odgušenje wc šolje, što je samo jedna od usluga u okviru odgušenja kanalizacije, možete nas kontaktirati od 00 do 24h na naše brojeve telefona. Možete i popuniti on line formular na našoj kontakt strani i tako zakazati uslugu ukoliko ste procenili da vam nije potrebna hitna intervencija.

DA LI HEMIJSKI PROIZVODI POTPOMAŽU ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Teško je reći da li će vam razni preparati koje možete kupiti u prodavnicama pomoći u odgušenju kanalizacije. Potpuno odgušenje kanalizacije sigurno nećete postići, ali može se desiti da postignete kratoktrajan efekat koji će vam omogućiti da sačekate intervenciju majstora ili da odložite intervenciju majstora za nekoliko dana. Ipak, morate imati u vidu da korišćenjem hemijskih sredstava doprinosite oštećenju odvodnih cevi usled dejstva hemijskog preparata. Dugoročno gledano, to vam može značajno povećati troškove kasnije ukoliko budete morali da menjate cevi. U svakom slučaju, ukoliko se odlučite da nabavite hemijski preparat, možete računati da ćete postići kratkotrajan efekat, a možda ga i neće biti. Za dugoročno odgušenje kanalizacije jedina garancija vam usluga proverenog vodoinstalaterskog servis. Jedini provereni vodoinstalater koji na teritoriji Beograda nudi uslugu odgušenje kanalizacije uz garanciju koju dobijate sa računom je Vodoinstalater Beograd. Zato nas pozovite od 00 do 24h ukoliko vam je potrebna ova usluga.

DA LI JE TAČNO DA MRVE OD HLEBA MOGU DA ZAPUŠE SUDOPERU?

Ukoliko se pitate da li mrve od hleba mogu da zapuše sudoperu, odgovor je apsolutno potvrdan. Mrve od hleba u kombinaciji sa ostacima masne hrane ili masti mogu zapušiti vašu sudoperu i to tako jako da joj je neophodno mašinsko odgušenje. Vodoinstalater Beograd vas zato savetuje da, ukoliko želite da izbegnete odgušenje kanalizacije ili da ga odložite što je moguće duže, mrve od hleba ne prosipate u sudoperu, već da ih bacate u kantu.

Ako se pitate kako mrve stvaraju čep, potrudićemo se da vam u nekoliko rečenica damo odgovor na ovo pitanje. Nakon što prospete mrve, ukoliko ste to učinili samo jednom, naravno ništa se neće dogoditi. Medjutim, ukoliko vam je ovo praksa, uvek imajte na umu da deo mrva odnese voda, medjutim deo se uvek zadrži na zidovima cevi. Mrve se lepe za lepljive sastaojke koje se nalaze na vašim cevima, kao što je soc od kafe, kao što su razni masni sadržaji. Vremenom taj lepljivi sadržaj se povežava, a mrve se ponašaju kao odlčno vezivno tkivo koje vezuje za sebe sav taj sadržaj. Kada se nakupi dovoljna količina, voda počinje sporije da otiče i to je prvi znak da se nešto dešava sa vašom sudoperom. Onoga trenutka kada voda počne da se vraća, kao jedina mogućnost nameće se pozivanje vodoinstalaterskog servisa koji će izvršiti mašinsko odgušenje kanalizacije.

SOC OD KAFE NEPRIJATELJ SUDOPERE

Da li ste znali da je soc od kafe najveći neprijatelj vaše sudopere. Naši sugradjani su uglavnom naviknuti da soc od kafe prosipaju u sudoperu. Istina, oni koji su spoznali sve probleme koje soc može da napravi, danas to ne rade, već soc od kafe prosipaju u wc šolju. Soc od kafe ima negativnu osobinnu da kao magnet privlači mrve i ostale sadržaje koji upadaju u sudoperu prilikom pranja sudova. Druga negativna osobina soca je da se kada se osuši stvrdne. Dakle, dovoljno je da prospete soc u sudoperu i da je ne koristiti jedno poslepodne. Pošto je pokupio mrve iz cevi i stvrdnuo se napravio je super čep koji sada ne dozvoljava normalno oticanje vode i dolazi do zagušenja sudopere. Da biste izbegli ovaj problem i reducirali pozivanje naše vodoinstalaterske službe, predlažemo vam da vodite računa i čuvate cevi vaše sudopere.

TRADICIJA, POVERENJE SIGURNOST

Naš servis posluje duže od dve decenije. Za ovo vreme stekli smo veliki broj stalnih klijenata, iza nas je na desetine hiljada intervencija, a reklamacije na naše usluge do sada nije bilo. Proverite zašto sa nama saradjuju najbolji, pozovite nas na naše brojeve telefona i naš vodoinstalaterski tim stiže na vašu adresu za 15 do 30 minuta od telefonskog poziva.

Vodoinstalater Beograd je ovlašćeni vodoinstalaterski servis za pružanje usluga odgušenja kanalizacije. Ovo podrazumeva da uz račun za uslugu odgušenja kanalizacije dobijate i garanciju. Garancija podrazumeva da u slučaju da vam se zagušenje dogodi u garantnom roku, naš vodoinstalater stiže na vašu i potpuno besplatno otklanja uzroke zagušenja. Vremenski interval dolaska ekipe u garantnom roku je isti kao i u „regularnim“ uslovima. Dakle, naš vodoinstalater će u vreme garantnog roka stići na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta. Ukažite nam poverenje, a mi ćemo vam uzvratiti kvalitetnom i pouzdanom uslugom. Ukoliko vam zatreba odgušenje kanalizacije, uvek se možete osloniti na servis Vodoinstalater Beograd.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE I U DRUGIM GRADOVIMA

Vodoinstalater Beograd od nove godine proširio je poslovanje i na druge gradove. Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da usluge odgušenje kanalizacije možete dobiti od naših vodoinstalatera i ako živite na teritoriji Novog Sada ili Smedereva. Ukoliko imate problem sa zapušenom sudoperom, kadom, wc šoljom ili ukoliko vam je zapušena spoljne fekalna kanalizacije, naši vodoinstalateri pružiće vam svoje usluge po povoljnim cenama. Odgušenje kanalizacije svakog dana od 00 do 24h.

ODGUŠENJE U BEOGRADSKIM OPŠTINAMA

Vodoinstalater Beograd pruža uslugu odgušenje kanalizacije u svim beogradskim opštinama i ono što naš vodoinstalaterski servis izdvaja u odnosu na konkurenciju je garantovano brz dolazak. Bez obzira u kom delu Beograda živite, odnosno na kojoj beogradskoj opštini, Vodoinstalater Beograd garantuje dolazak za samo 30 minuta od poziva.

VOŽDOVAC

Odgušenje kanalizacije na Voždovcu je česta intervencija jer u gradskom delu opštine Voždovac dominiraju zgrade. Zagušenja vertikala u zgradi su česta, samim tim i naše ekipe često imaju ovaj tip intervencija u ovom naselju.

odgušenje kanalizacijeKada je reč o prigradskim podavalskim naseljima na teritoriji opštine Voždovac, intervencije u ovom delu su takođe česte, međutim dok se u gradskom delu interveniše najčešće u zgradama i otpušava vertikala, u podavalskim naseljima češće se srećemo sa zagušenom spoljnom, fekalnom kanalizacijom. Za odgušenje kanalizacije koja se nalazi u dvorištu, odnosno za odgušenje spoljne kanalizacije koristimo naše vozilo pod pritiskom.

NAŠ VODOINSTALATERSKI SERVIS POKRIVA ČITAVU TERITORIJU BEOGRADA

Više ne morate ići na kontakt stranu kako biste zakazali intervenciju vašeg omiljenog vodoinstalatera. Dovoljno je da kliknete na dugme zakaži i odavde možete zakazti intervenciju naših vodoinstalatera. Vaše je samo da odaberete vreme  i datum intervencije, a naš vodoinstalater stiže u tačno navedeno vreme koje ste odabrali. Vodoinstalater Beograd BGD se trudi da osluškuje potrebe svojih klijenata i zbog toga vam i na ovaj način želimo uštedeti vreme. Kliknite na dugme „zakažite intervenciju“ i odaberite datum i vreme koje vam najviše odgovaraju, ostalo je naša briga.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | BGD VODOINSTALATERI

Pozovite vodoinstalatera 00/24h