RADIMO I ZA VREME POLICIJSKOG ČASA OD 00 DO 24h

KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

odgušenje kanalizacije beograd

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Zapušen odvod često može predstavljati veliku noćnu moru. BGD Vodoinstalateri, vodoinstalaterski servis nudi uslugu odgušenja kanalizacije od 00-24h, 365 dana u godini. Naši vodoinstalateri su uvek spremni da reaguju u slučaju da je potrebna hitna intervencija odgušenja kanalizacije, otpušavanje sudopere ili kade.

Odgušenje kanalizacije je posao koji zahteva obučene majstore jer u slučaju neadekvatno obavljenog odgušenja, problem se može javiti vrlo brzo. Nemojte rizikovati sa priučenim majstorima, pozovite vodoinstalatere iz našeg vodoinstalaterskog servisa i dobićete brzu i kvalitetnu uslugu uz garanciju na izvedene radove.

Odgušenje kanalizacije hitne intervencije

Odgušenje kanalizacije hitne intervencije

ODGUŠENJE KANALIZACIJE – VRSTE

  • RUČNO ODGUŠENJE
  • MAŠINSKO ODGUŠENJE 
  • ODGUŠENJE VOMA VOZILOM
Ručno odgušenje kanalizacije

Ručno odgušenje kanalizacije

RUČNO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Ručno odgušenje kanalizacije se najčešće primenjujue kod plićih zagušenje, poput zagušenja sudopera ili lavaboa. Ukoliko se čep nalazi na dubini manjoj od 3 metra, preporučuje se ručno odgušenje, koje je cenovno najpovoljnije i dovoljno da efikasno otkloni nastali problem. Ukoliko vam je potrebno ručno odgušenje kanalizacije, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu već za 20 do 30 minuta od poziva.

Mašinsko odgušenje kanalizacije

Mašinsko odgušenje kanalizacije

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Mašinsko odgušenje kanalizacije primenjuje se kod dubljih zagušenja, na dubini od preko tri metra. Mašinsko odgušenje se radi pomoću mašine koja pod pritiskom uz pomoć sajli probija zagušenje i ispira odvodnu cev. Ovakva metoda najčešće se primenjuje prilikom zagušenja vertikala u zgradama. Ukoliko vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije, naš vodoinstalater na vašu adresu stiže već za 20 do 30 minuta od poziva.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE VOMA VOZILOM

Odgušenje kanalizacije voma vozilom primenjuje se kod odgušenja fekalnih i kišnih kanalizacija, ispiranja kanalizacijonih cevi i slično. Odgušenje kanalizacije voma vozilom vrši se specijalnim vozilo pod pritiskom koje istovremeno odgušuje i ispira kanalizacione cevi, čime omogućava njihovu dužu prohodnost. Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanalizacije voma vozilom možete nas kontaktirati od 00 do 24h svakog dana. Na vašu adresu uobičajeno stižemo za 20 do 30 minuta od poziva.

KADA JE POTREBNO POZVATI VODOINSTALATERA ZA ODGUŠENJE

Na ovo pitanje ne postoji jedan odgovor. Zapravo, naš savet vam je da čim primetite problem sa oticanjem vode, bilo da je reč o sudoperi, kadi, wc šolji odmah kontaktirate naš vodoinstalaterski servis. U razgovoru sa našim glavnim majstorom dobićete pravu informaciju. U svakom slučaju mi vas savetujemo da nikako ne čekate da otpadne vode počnu da vam se vraćaju pa da onda pozovete jer na taj način rizikujete plavljenje stambene ili poslovne jedinice.  Ukoliko dodje do plavljenja usluga sanacija stambene ili poslovne jedinice biće mnogo skuplja od odgušenja kanalizacije. Zato vam savetujemo da reagujete blagovremeno i da ne čekate poslednji trenutak. Ukoliko vam se desi izlivanje i dodje do plavljenja, preporučujemo vam našu uslugu sanacije poplavljenog stana specijalizovanim usisivačem. 

TRADICIJA, POVERENJE SIGURNOST

Naš servis posluje duže od dve decenije. Za ovo vreme stekli smo veliki broj stalnih klijenata, iza nas je na desetine hiljada intervencija, a reklamacije na naše usluge do sada nije bilo. Proverite zašto sa nama saradjuju najbolji, pozovite nas na naše brojeve telefona i naš vodoinstalaterski tim stiže na vađu adresu za 15 do 30 minuta od telefonskog poziva.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h