KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

otpušavanje sudopere

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Zapušen odvod često može predstavljati veliku noćnu moru. BGD Vodoinstalateri, vodoinstalaterski servis nudi uslugu odgušenja kanalizacije od 00-24h, 365 dana u godini. Naši vodoinstalateri su uvek spremni da reaguju u slučaju da je potrebna hitna intervencija odgušenja kanalizacije, otpušavanje sudopere ili kade.

Odgušenje kanalizacije je posao koji zahteva obučene majstore jer u slučaju neadekvatno obavljenog odgušenja, problem se može javiti vrlo brzo. Nemojte rizikovati sa priučenim majstorima, pozovite vodoinstalatere iz našeg vodoinstalaterskog servisa i dobićete brzu i kvalitetnu uslugu uz garanciju na izvedene radove.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE – VRSTE

  • RUČNO ODGUŠENJE
  • MAŠINSKO ODGUŠENJE 
  • ODGUŠENJE VOMA VOZILOM

RUČNO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Ručno odgušenje kanalizacije se najčešće primenjujue kod plićih zagušenje, poput zagušenja sudopera ili lavaboa. Ukoliko se čep nalazi na dubini manjoj od 3 metra, preporučuje se ručno odgušenje, koje je cenovno najpovoljnije i dovoljno da efikasno otkloni nastali problem.

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Mašinsko odgušenje kanalizacije primenjuje se kod dubljih zagušenja, na dubini od preko tri metra. Mašinsko odgušenje se radi pomoću mašine koja pod pritiskom uz pomoć sajli probija zagušenje i ispira odvodnu cev. Ovakva metoda najčešće se primenjuje prilikom zagušenja vertikala u zgradama.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE VOMA VOZILOM

Odgušenje kanalizacije voma vozilom primenjuje se kod odgušenja fekalnih i kišnih kanalizacija, ispiranja kanalizacijonih cevi i slično.

TRADICIJA, POVERENJE SIGURNOST

Naš servis posluje duže od dve decenije. Za ovo vreme stekli smo veliki broj stalnih klijenata, iza nas je na desetine hiljada intervencija, a reklamacije na naše usluge do sada nije bilo. Proverite zašto sa nama saradjuju najbolji, pozovite nas na naše brojeve telefona i naš vodoinstalaterski tim stiže na vađu adresu za 15 do 30 minuta od telefonskog poziva.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h