KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

Vodoinstalater Voždovac

VODOINSTALATER VOŽDOVAC

Ukoliko živite na Voždovcu i imate potrebu za uslugama vodoinstalatera, BGD vodoinstalaterski servis je pravi izbor za vas. Posotji više razloga zašto, ukoliko živite na Voždovcu, treba da angažujete naše vodoinstalatere. Na vašu adresu ukoliko vam je potrebna hitna intervencija stižemo za 15 do 20 minuta od poziva, naš servis ima višedecenijsko iskustvo, a naši zaposleni su veliki profesionalci koji iza sebe imaju ogromno znanje.

VODOINSTALATER VOŽDOVAC I U VREME POLICIJSKOG ČASA

Ukoliko vam zatreva vodoinstalater u vreme policijskog časa, vodoinstalater Voždovac vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h. I dalje pružamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga, ali vas svakako savetujemo da u vreme epidemije korona virusa ograničite pozive na najurgentnije. Sve intervencije koje možete odložiti, trebali bi da odložite. Ipak, ako se odlučite da nas pozovete, Vodoinstalater Voždovac primenjuje sve preporuke medicinskih radnika u pogledu preduzimanaj preventnivnih radnji radi sprečavanja širenja korona virusa. Naši vodoinstalateri su opremljeni maskama, rukavicama i dezinfekcionim sredstvima, na taj način se trudimo da naši zaposleni ostanu zdravi, što svakako doprinosi očuvanju i vašeg zdravlja. Ukoliko vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge, stojimo vam na raspolaganju i u vanrednim okolnostima od 00 do 24h.

Vodoinstalater Voždovac - Hitne intervencije 24h

Vodoinstalater Voždovac – Hitne intervencije 24h

 

VODOINSTALATER VOŽDOVAC – KONTAKT

Ukoliko želite da nas kontaktirate to možete uraditi na više različitih načina. Možete nas pozvati na naše brojeve telefona ili možete posetiti našu kontakt stranu i popunjavanjem on line formulara zakazati intervenciju naših vodoinstalatera. Mi smo vam na raspolaganju 365 dana u godini od 00 do 24h. Za nas ne postoje neradni dani. Ukoliko vam je potrebna hitna vodoinstalaterska intervencija, ne oklevajte, odmah nas kontaktirajte. Nudimo vam sve moguće vodoinstalaterske usluge: odgušenje kanalizacije, zamena ventila, adaptacija kupatila i kuhinja, zamena oštećenih cevi, saniranje oštećenih cevi i sve druge vodoinstalaterske usluge. Vodoinstalater Sremčica

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h