BGD VODOINSTALATERI

VODOINSTALATER BEOGRAD PRUŽA SVE VRSTE VODOINSTALATERSKIH USLUGA. POZOVITE NAS ODMAH I STIŽEMO ZA 30 MINUTA NA VAŠU ADRESU. VISOKI KRITERIJUMI I ZAHTEVI NAŠIH KLIJENATA NAS POKREĆU DA SVAKOGA DANA NAPREDUJEMO, KAKO BI ZADOVOLJILI SVE VAŠE POTREBE U POGLEDU KVALITETA USLUGE. POZOVITE NAS I PRIDRUŽITE VELIKOM BROJU ZADOVOLJNIH KLIJENATA KOJI SARADJUJU SA NAMA.

VODOINSTALATER BEOGRAD - ZAMENA ZVONA NA VODOKOTLIĆU

ZAMENA ZVONA NA VODOKOTLIĆU

Kvarovi na vodokotliću spadaju u česte kvarove, međutim na sreću ti kvarovi najčešće ne dovode do ozbiljnih problema u smislu nanonšenja materijalne štete stanu zbog izlivanja vode ili slično.

Pucanje cevi, oštećenje cevi, pucanje ventila, vraćanje vode kroz sudoperu, kadu ili wc šolju daleko su ozbiljniji problemi, koji mogu naneti daleko veću materijalnu štetu domaćinstvu nego što je to kvar na vodokotliću, ali svakako i kod ovako naizgled banalnih kvarova trebalo bi biti oprezan. Kvar na vodokotliću, koji dovodi do curenja vodokotlića često može značajno uvećati račun za vodu i do tri ili čak četiri puta. Zato je svako kvar koji primetite na vodkotliću potrebno odmah otkloniti.

KOLIKO VREMENA JE POTREBNO ZA POPRAVKU

Ukoliko vam je potrebna zamena zvona na vodokotliću, naš vodoinstalater će ovu popravku obaviti u okviru jednog radnog časa, odnosno za manje od sat vremena. Ipak, ukoliko sami ne možete da utvrdite kakva je priroda kvara, najbolje je da pozovete našeg majstora kako bi na licu mesta utvrdio o kakvom kvaru je reč

DA LI SE NAPLAĆUJE DOLAZAK VODOINSTALATERA

Za uslugu zamena zvona na vodokotliću ne naplaćuje se dolazak. Ukoliko prilikom dolaska vodoinstalater utvrdi da je u pitanju drugi kvar, koji vas može koštati više ili jednostavno ne želite da ga popravljate jer iziskuje više vremena, naš vodoinstalater će vam naplatiti dolazak. Dakle, dolazak se naplaćuje samo u slučaju da otkazujete popravku u trenutku kada je vodoinstalater već došao na vašu adresu.

GARANCIJA

Vodoinstalater Beograd vam daje garanciju za sve intervencije.

KONTAKT

Možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva.

PROVERITE ZAŠTO NAM SVE VIŠE BEOGRADJANA UKAZUJE POVERENJE

NAŠ VODOINSTALATERSKI SERVIS POKRIVA ČITAVU TERITORIJU BEOGRADA

Više ne morate ići na kontakt stranu kako biste zakazali intervenciju vašeg omiljenog vodoinstalatera. Dovoljno je da kliknete na dugme zakaži i odavde možete zakazti intervenciju naših vodoinstalatera. Vaše je samo da odaberete vreme  i datum intervencije, a naš vodoinstalater stiže u tačno navedeno vreme koje ste odabrali. Vodoinstalater Beograd BGD se trudi da osluškuje potrebe svojih klijenata i zbog toga vam i na ovaj način želimo uštedeti vreme. Kliknite na dugme „zakažite intervenciju“ i odaberite datum i vreme koje vam najviše odgovaraju, ostalo je naša briga.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | BGD VODOINSTALATERI

Pozovite vodoinstalatera 00/24h