BGD VODOINSTALATERI

VODOINSTALATER BEOGRAD PRUŽA SVE VRSTE VODOINSTALATERSKIH USLUGA. POZOVITE NAS ODMAH I STIŽEMO ZA 30 MINUTA NA VAŠU ADRESU. VISOKI KRITERIJUMI I ZAHTEVI NAŠIH KLIJENATA NAS POKREĆU DA SVAKOGA DANA NAPREDUJEMO, KAKO BI ZADOVOLJILI SVE VAŠE POTREBE U POGLEDU KVALITETA USLUGE. POZOVITE NAS I PRIDRUŽITE VELIKOM BROJU ZADOVOLJNIH KLIJENATA KOJI SARADJUJU SA NAMA.

VODOINSTALATER BEOGRAD - USLUGE

ZAMENA PLOVKA VODOKOTLIĆA

Zamena plovka na vodokotliću predstavlja rutinsku intervenciju za naše vodoinstalatere. Ukoliko vam je potrebna ova usluga, naš vodoinstalater za samo 20 do 30 minuta stiže na vašu adresu ili ukoliko želite možete sami odrediti vreme dolaska. Plovak na vodokotliću se smatra potrošnim materijalom i potrebno ga je periodično promeniti. Prvi signal da je došlo vreme za zamenu plovka na vodokotliću je curenje vodokotlića. U početku je ono manje, ali ukoliko se plovak na zameni odmah, curenje iz vodokotlića može postati poprilično, što utiče na povećanu potrošnju vode u vašem domaćinstvu, a samim tim i veće račune za vodu.

ZAMENA PLOVKA – KONTAKT

Ukoliko vam je potrebna usluga zamena plovka vodokotlića možete nas pozvati na naše brojeve telefona koji se nalaze na sajtu ili popuniti on line formular na našoj kontakt strani. Popunjavanjem on line formulara sa kontakt strane izvršili ste zakazivanje intervencije naših vodoinstalatera i možete očekivati da naš vodoinstalater dođe u navedeno vreme na vašu adresu i izvrši intervenciju. Ipak, za svaki slučaj ubrzo po prijemu zahteva za rezervaciju intervencije vodoinstalatera, naš operater će vas kontaktirati i potvrditi vreme. U svakom trenutku možete izvršiti i promenu zakazanog termina. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija, naš vodoinstalater će biti na vašoj adresi za samo 20 do 30 minuta od poziva i u tom slučaju vas savetujemo da nas kontaktirate pozivom na naše brojeve telefona, kako bismo intervenciju izvršili u najkraćem roku. Naš servis radi od 00 do 24h svakog dana, uključujući vikend i praznike.

PROVERITE ZAŠTO NAM SVE VIŠE BEOGRADJANA UKAZUJE POVERENJE

NAŠ VODOINSTALATERSKI SERVIS POKRIVA ČITAVU TERITORIJU BEOGRADA

Više ne morate ići na kontakt stranu kako biste zakazali intervenciju vašeg omiljenog vodoinstalatera. Dovoljno je da kliknete na dugme zakaži i odavde možete zakazti intervenciju naših vodoinstalatera. Vaše je samo da odaberete vreme  i datum intervencije, a naš vodoinstalater stiže u tačno navedeno vreme koje ste odabrali. Vodoinstalater Beograd BGD se trudi da osluškuje potrebe svojih klijenata i zbog toga vam i na ovaj način želimo uštedeti vreme. Kliknite na dugme „zakažite intervenciju“ i odaberite datum i vreme koje vam najviše odgovaraju, ostalo je naša briga.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | BGD VODOINSTALATERI

Pozovite vodoinstalatera 00/24h