BGD VODOINSTALATERI

VODOINSTALATER BEOGRAD PRUŽA SVE VRSTE VODOINSTALATERSKIH USLUGA. POZOVITE NAS ODMAH I STIŽEMO ZA 30 MINUTA NA VAŠU ADRESU. VISOKI KRITERIJUMI I ZAHTEVI NAŠIH KLIJENATA NAS POKREĆU DA SVAKOGA DANA NAPREDUJEMO, KAKO BI ZADOVOLJILI SVE VAŠE POTREBE U POGLEDU KVALITETA USLUGE. POZOVITE NAS I PRIDRUŽITE VELIKOM BROJU ZADOVOLJNIH KLIJENATA KOJI SARADJUJU SA NAMA.

VODOINSTALATER BEOGRAD - ZAMENA GUMICE

ZAMENA GUMICE NA SLAVINI

Kapanje ili curenje slavine najčešće je uzrokovano popuštanjem gumice na slavini koju je u tom slučaju potrebno zameniti. Imajući u vidu cenu slavina, kao i njihov kvalitet, nekada je isplativije zameniti čitavu slavinu nego samo gumicu. Ipak, ukoliko imate slavinu koja je vrednija, koja vam je iz nekog razloga draga ili se uklapa u enterijer, preporučujemo vam uslugu zamena gumice na slavini.

KOLIKO KOŠTA ZAMENA GUMICE NA SLAVINI

Vodoinstalater Beograd ovu uslugu praktično ne naplaćuje budući da spada u rutinske intervencije, koje se završe u vremenskom okviru od dvadeset do trideset minuta. Ukoliko vam zatreba ova usluga, platićete samo dolazak vodoinstalaterske ekipe, a sami možete odabrati vreme dolaska. Ukoliko zahtevate dolazak u roku od 30 minuta naši majstori će u tom vremenskom intervalu biti na vašoj adresi. Vremenski interval od 30 minuta je ujedno najkraći vremenski interval u kojem naša ekipa izlazi na teren. Ukoliko ne zahtevate hitnu intervenciju možete odabrati vreme koje vama odgovara i zakazati dolazak naše vodoinstalaterske ekipe.

GARANCIJA

Vodoinstalater Beograd daje garanciju od šest meseci za zamenjenu gumicu, a za pruženu uslugu dobijate i račun koji ujedno predstavlja garanciju. Ukoliko su vam potrebne naše vodoinstalaterske usluge, možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem online formulara na našoj kontakt strani.

VODOINSTALATER

PROVERITE ZAŠTO NAM SVE VIŠE BEOGRADJANA UKAZUJE POVERENJE

NAŠ VODOINSTALATERSKI SERVIS POKRIVA ČITAVU TERITORIJU BEOGRADA

Više ne morate ići na kontakt stranu kako biste zakazali intervenciju vašeg omiljenog vodoinstalatera. Dovoljno je da kliknete na dugme zakaži i odavde možete zakazti intervenciju naših vodoinstalatera. Vaše je samo da odaberete vreme  i datum intervencije, a naš vodoinstalater stiže u tačno navedeno vreme koje ste odabrali. Vodoinstalater Beograd BGD se trudi da osluškuje potrebe svojih klijenata i zbog toga vam i na ovaj način želimo uštedeti vreme. Kliknite na dugme „zakažite intervenciju“ i odaberite datum i vreme koje vam najviše odgovaraju, ostalo je naša briga.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | BGD VODOINSTALATERI

Pozovite vodoinstalatera 00/24h