BGD VODOINSTALATERI

VODOINSTALATER BEOGRAD PRUŽA SVE VRSTE VODOINSTALATERSKIH USLUGA. POZOVITE NAS ODMAH I STIŽEMO ZA 30 MINUTA NA VAŠU ADRESU. VISOKI KRITERIJUMI I ZAHTEVI NAŠIH KLIJENATA NAS POKREĆU DA SVAKOGA DANA NAPREDUJEMO, KAKO BI ZADOVOLJILI SVE VAŠE POTREBE U POGLEDU KVALITETA USLUGE. POZOVITE NAS I PRIDRUŽITE VELIKOM BROJU ZADOVOLJNIH KLIJENATA KOJI SARADJUJU SA NAMA.

VODOINSTALATER BEOGRAD - ZAMENA CEVI U KUPATILU

ZAMENA CEVI U KUPATILU

Komšija vam je prijavio da mu se na zidu pojavila fleka i to svakako izaziva nelagodu jer znate da je neophodna intervencija vodoinstalatera u vašem kupatilu, osim toga imaćete dodatne troškove zbog krečenja komšijskog stana i pitate se da li ste mogli preduprediti ovu pojavu. Naš odgovor je: „Možda“.

Dakle, ukoliko se kod komšije koji živi ispod vašeg stana pojavila fleka, tačno u delu gde se nalazi vaše kupatilo, možda ste mogli na vreme reagovati i sprečiti ovu pojavu. Kažemo možda, zato što nije moguće primetiti sva curenja u kupatilu.

KOJA CURENJA JE MOGUĆE PRIMETITI

Ukoliko ste primetili da se pored kade ili tuš kabine, nakon svakog tuširanja pojavljuju barice, vrlo verovatno je da vam sifon koji odvodi vodu iz kade ne stoji dobro, odnosno da se pomerio, pohabao i da propušta vodu. Dakle, pojava barice oko kade nakon tuširanja prvi je signal da proverite sifon.

Pojava barica pored kade može biti uzrokovana i oštećenjem silikona na kadi. Ovaj problem možete i sami rešiti pomoću noža, kojim ćete skinuti stari silikon i boce sanitarnog silikona koji ćete naneti kako biste sprečili da voda prolazi kroz oštećeni silikon.

Međutim, šta raditi kada dođe do oštećenja cevi u zidu.

ZAMENA CEVI U KUPATILU USLED OŠTEĆENJA

Dakle, postoje i ona skrivena curenja koja ne možete na vreme uočiti, odnosno njihov prvi signal je vlaženje zida da li kod vas ili kod komšije, zavisi od rasporeda i položaja cevi. Kada se ovo desi, jasno je da je neophodno izvršiti zamenu oštećene cevi ili njenu sanaciju. Vodoinstalater Beograd pruža usluge zamene i sanacije oštećenih cevi u kupatilu i domaćinstvu uopšte. Zahvaljujući najsavremenijim dijagnostičkim uređajima, cevima i kvalifikovanim majstorima, utvrđujemo tačno mesto curenja vode i u skladu sa vrstom i stepenom oštećenja predlažemo adekvatnu uslugu.

KAKO SE ODLUČITI I DA LI ODABRATI SANACIJU ILI ZAMENU CEVI

Zapravo, praksa našeg vodoinstalaterskog servisa je da ovu odluku donese naš vodoinstalater. Ukoliko je stepen oštećenja takav da niej moguće izvršiti sanaciju cevi, naš vodoinstalater će vam svakako predloćiti uslugu zamene cevi. Ukoliko je pak, moguće izvršiti sanaciju i ukoliko na taj način obezbeđujemo dug vek trajanja cevi, odnosno garatnujemo da u roku od jedne decenije i duže nećete imati problem sa oštećenom cevi koji je sanirana, možemo vam predložiti i njenu sanaciju. U svakom slučaju, kada damo predlog, stojimo iza njega.

Vodoinstalater Beograd za sve intervencije daje garanciju i račun. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za 30 minuta od poziva, a možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavnajem online formulara na našem sajtu preko kojeg možete izvršiti online zakazivanje intervencije.

NAŠ VODOINSTALATERSKI SERVIS POKRIVA ČITAVU TERITORIJU BEOGRADA

Više ne morate ići na kontakt stranu kako biste zakazali intervenciju vašeg omiljenog vodoinstalatera. Dovoljno je da kliknete na dugme zakaži i odavde možete zakazti intervenciju naših vodoinstalatera. Vaše je samo da odaberete vreme  i datum intervencije, a naš vodoinstalater stiže u tačno navedeno vreme koje ste odabrali. Vodoinstalater Beograd BGD se trudi da osluškuje potrebe svojih klijenata i zbog toga vam i na ovaj način želimo uštedeti vreme. Kliknite na dugme „zakažite intervenciju“ i odaberite datum i vreme koje vam najviše odgovaraju, ostalo je naša briga.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | BGD VODOINSTALATERI

Pozovite vodoinstalatera 00/24h