BGD VODOINSTALATERI

KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

ugradnja tus kabine

UGRADNJA TUŠ KABINE

Živite u Beogradu i potrebna vam je tuš kabina? Vodoinstalater Beograd BGD vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Nudimo uslugu ugradnja tuš kabine po povoljnim cenama i u terminu koji vi birate. Bez obzira da li menjate staru tuš kabinu ili želite ugradnju nove tuš kabine, vodoinstalater Beograd odradiće ovaj posao maksimalno profesionalno. Razume se, ukoliko ste se odlučili da tek sada ugradite tuš kabinu u vaše kupatilu, samoj ugradnji prethodiće razvod instalacije neophodne za uslugu ugradnja tuš kabine.

DEMONTAŽA I UGRADNJA TUŠ KABINE

Ukoliko ipak imate već ugradjenu tuš kabinu i sada vam je potrebna zamena stare i ugradnja nove tuš kabine, imajte u vidu da će vam prvo biti neophodna usluga demontaža tuš kabine, za zatim ugradnja tuš kabine. 

Kada planirate ugradnju tuš kabine, imajte u vidu da je za sam proces ugradnje potrebno oko 2 sata, oko jedan sat će biti potreban za uslugu demontaže stare tuš kabine. Dakle, ukoliko imate već razvedenu instalaciju i postavljenu staru tuš kabinu za čitav posao biće nam potrebno oko tri sata. Takodje, potrebno je da znate da nakon ugradnje tuš kabine, istu nećete moći da koristite 24 sata kako bi se stegao silikon.

RAZVOD INSTALACIJE ZA TUŠ KABINU

Ukoliko vam je potreban razvod instalacija, odnosno ukoliko prvi put postavljate tuš kabinu, vrlo je verovatno da će biti potreban jedan ceo radni dan i to u zavisnosti od toga koliko je situacija komplikovana.

U savkom slučaju, Vodoinstalater Beograd vam stoji na raspolaganju. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunite on line forular na našoj kontakt strani i zakažite intervenciju. Naš vodoinstalater se uvek prilagodajava vama i zbog nas nećete morati da menajte vaše planove.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h