BGD VODOINSTALATERI

KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

vodoinstalater

TEMPERATURNI ŠOK OD SUBOTE

Pretpostavljamo da ste se već navikli na niske temperature. U zavisnosti od mesta, ovih dana temperature su išle i do -20 stepeni. Ledenice koje vise sa krovova, grane koje pucaju zbog teškog snega i niskih temperatura, bile su nam glavna preokupacija ovih dana, pa smo na ulici više gledali da nam nešto ne padne na glavu nego što smo gledali kuda idemo. Zimske službe su odradile svoj deo posla, kako su uradile, to ćete vi oceniti, ali smo sigurni da se slažete da su sporedne ulice ovih dana bile i još uvek su teško prohodne zbog velikih količina snega i leda.

VODOINSTALATERI ZATRPANI POSLOM

Sa prvim zimskim danima i temperaturama koje su spuštaju ispod nule, već tradicionalno javljaju se ozbiljni problemi sa dotrajalim evima, pa su s tim u vezi i učestalije intervencije naših vodoinstalatera. Najčešći problemi sa kojima se suočavaju naši vodoinstalateri na terenu je pucanje cevi. U kućama u kojima niko ne živi zbog smrzavanja ovaj problem je učestaliji nego tamo gde se redovno greje. Naš savet je da ukoliko ne živite , odnosno ne boravite često u vašoj kući, vikendici, obavezno pre napuštanja objekta zatvorite dovod vode. Jedino tako možete biti sigurniji da neće doći do pucanja cevi.

OD SUBOTE NAJVIŠA DNEVNA+10

Kako najavljuju meteorolzi, od subote nam sledi temepraturni ško jer će temperature porasti na +10 stepeni celzijusovih. S tim u vezi potrebno je da hronični pacijeni povedu računa o svom zdravlju i blagovremeno uzimaju terapiju.

KOLIKO STE ZADOVOLNI RADOM ZIMSKIH SLUŽBI U VAŠEM GRADU? POPUNITE ANKETU

 

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h