BGD VODOINSTALATERI

POTROŠAČKA PRAVA

PROČITAJTE SAVETE NAŠEG PRAVNIKA

ŠTA KADA VAS KONTROLORI GSP-a UHVATE BEZ KARTE

 

Šta kada vas u vozilu Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd kontrolori zateknu bez važeće vozne karte? Koje su vaše obaveze?

Ukoliko vas kontroli GSP-a zateknu bez važeće karte ponudiće vam da doplatnu kartu platite na licu mesta. Ukoliko odbijete da doplatnu kartu platite na licu mesta uručiće vam opomenu da u ostavljenom roku platite tzv. doplatnu kartu.

Ukoliko to ne učinite, odnosno doplatnu kartu ne platite u ostvaljenom roku, GSP može nadležnom sudu da dostavi predlog za izvršenje. S obzirom da je GSP u obavezi da nadležnom sudu dostavi verodostojnu ispravu, tj. dokaz, sud će rešenjem odobriti predlog GSP-a za izvršenje.

S toga će vam na kućnu adresu biti dostavljeno rešenje suda u kome će biti naznačena visina sredstava koju je potrebno da uplatite u roku u 8 dana (pored osnovnog duga koji je u visini doplatne karte, u obavezi ste da uplatite i pripadajuću kamatu i sudske troškove.

Bez obzira da li imate prebivalište na teritoriji Grada Beograda, ili u nekom drugom gradu ili opštini na teritoriji Republike Srbije, GSP ima pravo da postupi na gore opisan način.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h