BGD VODOINSTALATERI

VODOINSTALATER BEOGRAD PRUŽA SVE VRSTE VODOINSTALATERSKIH USLUGA. POZOVITE NAS ODMAH I STIŽEMO ZA 30 MINUTA NA VAŠU ADRESU. VISOKI KRITERIJUMI I ZAHTEVI NAŠIH KLIJENATA NAS POKREĆU DA SVAKOGA DANA NAPREDUJEMO, KAKO BI ZADOVOLJILI SVE VAŠE POTREBE U POGLEDU KVALITETA USLUGE. POZOVITE NAS I PRIDRUŽITE VELIKOM BROJU ZADOVOLJNIH KLIJENATA KOJI SARADJUJU SA NAMA.

VODOINSTALATER BEOGRAD - USLUGE

SILIKONIRANJE KADE

Kupili ste novu kadu ili želite da popravite vašu staru kadu, sprečite curenje sa strane ili je jednostavno učinite lepšom i potrebno vam je silikoniranje kade? Možete pozvati naš vodoinstalaterski servis i za samo 20 do 30 minuta od poziva naši vodoinstalateri stižu na vašu adresu. Ukoliko vam nije potrebna hitna intervencija, možete nas pozvati ili popuniti on line formular na našoj kontakt strani i zakazati intervenciju u terminu koji vama odgovara. Pružamo usluge u nestandardnim terminima, tako da vaše poslovne obaveze možete uskladiti sa našom intervencijom.

SILIKONIRANJE KADE – KONTAKT

Možete nas kontaktirati od 00 do 24h svakog dana u godini. Za nas ne postoje neradni dani, radimo i vikendom i praznicima. Vaši dežurni vodoinstalateri su vam uvek na raspolaganju. Pozovite nas na naše brojeve telefona ili popunite on line formular i zakažite intervenciju. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija, naši vodoinstalateri stiu na vašu adresu za samo 30 minuta.

PROVERITE ZAŠTO NAM SVE VIŠE BEOGRADJANA UKAZUJE POVERENJE

NAŠ VODOINSTALATERSKI SERVIS POKRIVA ČITAVU TERITORIJU BEOGRADA

Više ne morate ići na kontakt stranu kako biste zakazali intervenciju vašeg omiljenog vodoinstalatera. Dovoljno je da kliknete na dugme zakaži i odavde možete zakazti intervenciju naših vodoinstalatera. Vaše je samo da odaberete vreme  i datum intervencije, a naš vodoinstalater stiže u tačno navedeno vreme koje ste odabrali. Vodoinstalater Beograd BGD se trudi da osluškuje potrebe svojih klijenata i zbog toga vam i na ovaj način želimo uštedeti vreme. Kliknite na dugme „zakažite intervenciju“ i odaberite datum i vreme koje vam najviše odgovaraju, ostalo je naša briga.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | BGD VODOINSTALATERI

Pozovite vodoinstalatera 00/24h