KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

vodoinstalater odgušenje kanalizacije

SANACIJA POPLAVLJENOG STANA

Da, ovo što vidite na fotografiji su posledice popljavljenog stana do čega je došlo usled zagušenja kanalizacije. Zbog toga Vodoinstalater Beograd BGD savetuje preventivna odgušenja kanalizacije, barem jednom godišnje. Ipak, ukoliko dodje do plavljenja stana, Vodoinstalater Beograd BGD je tu da reši problem. Zahvaljujući specijalizovanim usisivačima za uklanjanje vode izi stana, možemo pružiti uslugu sanacija poplavljenog stana i to za samo 30 minuta od poziva.

ZAŠTO DOLAZI DO PLAVLJENJA STANA

Do plavljenja stana najčešće dolazi usled zagušene kanalizacije. Kako nekada nije potrebno pustiti vodu da bi došlo do vraćanja otpadnih voda kroz sudoperu ili wc šolju, neretko se dešava da se ovaj problem javi u trenutku kada se ne nalazite u stanu. Da do vraćanja otpadnih voda može doći prepoznaćete po karakterističnom klokotanju koje se javlja u danima pre nego što dodje do eskalacije problema. Osim, zagušenja kanalizacije, plavljenje stana uzrokuje i pucanje cevi i ventila, zbog čega je bitno jednom godišnje prvoeriti ventila. Što se tiče cevi, ukoliko primetite vlaženje zida, to vam je siguran znak da je došlo do oštećenja. Oštećenje se neće rešiti samo od sebe, zato pozovite naš vodoinstalaterski servis jer zahvaljujući specijalizovanim termalnim kamerama možemo precizno locirati mesto curenja i oštećenja cevi.

SANACIJA POPLAVLJENOG STANA – KONTAKT

Ukoliko naše savete niste shvatili ozbiljno i došlo je do plavljenja stana, pozovite nas na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h