BGD VODOINSTALATERI

KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

Pripremite vaše dete za malu maturu

PRIPREMITE VAŠE DETE ZA MALU MATURU

Mala matura zna biti jako stresna i za decu i za roditelje. S obzirom da je ova školska godina obeležena epidemijom, pa samim tim učenici nisu uspeli ni da jezavrše u regularnim uslovima, priprema za malu maturu je još teža.

I dok se vaše dete priprema za malu maturu, vi imate problem sa vodovodnim instalacijama, curi ispod sudopere, pukla cev, polomio se ventil, potrebno vam je da hitno zamenite kadu?

Ne brinite Vodoinstalater BGD vam pomaže u svim životnim izazovima. Dok se vaše dete priprema za malu maturu, naš vodoinstalater će vam rešiti sve prboleme sa oštećenim cevima, ventilima, zapušenom sudoperom i slično. Dovoljno je da nas kontaktirate na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani.

Kao što znate deca više nisu kao što su nekada bila. Dok smo se mi za prijemni pripremali rešavajući zadatke iz zbirki za pripremu prijemnog ispita, deci je danas mnogo jednostavnije da to rade preko kompjutera ili telefona. Kako bismo vam olakšali život, u saradnji sa našim partnerima na našem sajtu ćemo narednih dana postavljati po deset zadataka iz različitih predmeta kako bi se što lakše pripremili. 

Imajući u vidu da je kombinovani test, naročito istorija, nešto što deci predstavlja najveći problem, prva dva dana donosimo vam test iz istorije. Današnji test pokriva gradivo petog i šestog razreda. Uživajte i rešavajte sa decom testove, a mi ćemo rešiti vaše probleme, bar one koji se tiču vodovodnih instalacija. 

Sa srećom.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h