BGD VODOINSTALATERI

VODOINSTALATER BEOGRAD PRUŽA SVE VRSTE VODOINSTALATERSKIH USLUGA. POZOVITE NAS ODMAH I STIŽEMO ZA 30 MINUTA NA VAŠU ADRESU. VISOKI KRITERIJUMI I ZAHTEVI NAŠIH KLIJENATA NAS POKREĆU DA SVAKOGA DANA NAPREDUJEMO, KAKO BI ZADOVOLJILI SVE VAŠE POTREBE U POGLEDU KVALITETA USLUGE. POZOVITE NAS I PRIDRUŽITE VELIKOM BROJU ZADOVOLJNIH KLIJENATA KOJI SARADJUJU SA NAMA.

VODOINSTALATER BEOGRAD - USLUGE

PREPRAVKA VODOVODNE INSTALACIJE

Vodoinstalater BGD vrši prepravke vodovodnih instalacija u cilju omogućavanja priključenja većeg broja uredjaja za održavanje higijene na isti odvod. Naši majstori dobili su pre dva dana zadatak, koji možda deluje komplikovano, ali je zapravo rutinski i rešavamo ga u samo jednom radnom danu.

Naš sugradjanin iz Beograda zahtevao je da se izvrši prepravka vodovodne instalacije kako bi bio omogućen priključak sudomašine i mašine za pranje veša na isti odvod. Nakon prijem poziva, naša ekipa vodoinstalatera je izašla na teren, obavila procenu i pristupila rešavanju ovog zadatka. Potrebno vreme za završetak posla je bilo tek nekoliko sati, a na zadatku je bilo angažovano dva vodoinstaltera.

INSTALACIJA SUDO MAŠINE

Sudo mašina u velikoj meri olakšava svakodnevne poslove u svakom domaćinstvu. Medjutim, problem može nastati ukoliko vaša vodovodna instalacija ne odgovara sudo mašini koju ste kupili. Ipak, za takve zadatke tu su naši majstori koji će izvršiti prepravku vodovodne instalacije i omogućiti priključak i za sudo mašinu, ali i za sve druge uredjaje koji se povezuju na vodovodnu mrežu.

KONTAKT

Možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Prepravka vodovodne instalacije ne spada u usluge koje zahtevaju hitnu intervenciju majstora, tako da je uvek možete zakazat u terminu koji vama odgovara i to pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

PROVERITE ZAŠTO NAM SVE VIŠE BEOGRADJANA UKAZUJE POVERENJE

NAŠ VODOINSTALATERSKI SERVIS POKRIVA ČITAVU TERITORIJU BEOGRADA

Više ne morate ići na kontakt stranu kako biste zakazali intervenciju vašeg omiljenog vodoinstalatera. Dovoljno je da kliknete na dugme zakaži i odavde možete zakazti intervenciju naših vodoinstalatera. Vaše je samo da odaberete vreme  i datum intervencije, a naš vodoinstalater stiže u tačno navedeno vreme koje ste odabrali. Vodoinstalater Beograd BGD se trudi da osluškuje potrebe svojih klijenata i zbog toga vam i na ovaj način želimo uštedeti vreme. Kliknite na dugme „zakažite intervenciju“ i odaberite datum i vreme koje vam najviše odgovaraju, ostalo je naša briga.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | BGD VODOINSTALATERI

Pozovite vodoinstalatera 00/24h