BGD VODOINSTALATERI

KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

Postavljanje cevi bez obijanja zida

POSTAVLJANJE CEVI BEZ OBIJANJA ZIDA

Postavljanje cevi bez obijanja zida ili postavljanje kompletne vodovodne instalacije bez obijanja zida je moguća intervencija i naš vodoinstalaterski servis pruža ovu vrstu usluge. Veliki broj gradjana se danas opredeljuje za ovz vrstu usluge imajući u vidu da u krajnjem slučaju znatno smanjuje realnu cenu radova. U drugačijim okolnostima, osim za uslugu zamene cevi odnosno vodovodnih instalacija, koja podrazumeva obijanje, odnosno rušenje zida, morali biste da platite osim vodoinstalaterskih i keramičarske usluge ili usluge krečenja i gletovanja.

Postavljanje cevi bez obijanja zida moguće je i najčešće se praktikuje u kupatilu, ali nije redak slučaj da se naši sugradjani odluče za ovu vrstu intervencije i u kuhinji. Uz malo estetskih intervencija, možete pronaći veoma simpatična rešenja u vidu različitih kolorita ili dizajna cevi koje će se sada videti.

KONTAKTIRAJTE NAS SVAKOG DANA

U svakom slučaju ukoliko se odlučite za ovu uslugu, od presudnog je značaja da pronadjete vodoinstalatera koji ima iskustvo i koji će kvalitetno odraditi ovu intervenciju. Čitava intervencija podrazumeva minimalno uklanjanje zida, kako bi se pristupilo mestu oštećenja cevi. Ne brinite, mesto oštećenja se precizno locira pomoću specijalnih termovizijskih kamera. Više o usluzi detekcija curenja cevi bez obijanja zida možete pročitati ovde. Nakon što se utvrdi mesto oštećenja stare cevi, prilazi joj se uz minimalno invazivnu intervenciju. Stara cev se bajpasuje novom, koja će sada biti vidljiva, stara, oštećena cev ostaje u zidu, prekida joj se dotok vode i ona više nema nikakvu funkciju. Na taj način rešavate problem oštećenja i zamene cevi bez obijanja zida. 

Vodoinstalater Beograd je dostupan svakog dana od 00 do 24h. Ukoliko su vam potrebne naše usluge, sve intervencije možete zakazati popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani ili pozivom na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h