BGD VODOINSTALATERI

RADNO PRAVO

PROČITAJTE SAVETE NAŠEG PRAVNIKA

OTKAZNI ROK I RAD NA ODREĐENO VREME

 

Zasnovali ste radni odnos na određeno vreme i tokom trajanja radnog odnosa iskrsla vam je bolja poslovna ponuda. Interesuje vas procedura raskida radnog odnosa i otkazni rok. U nastavku teksta možete pročitati detaljne informacije u vezi sa navedenim.

U skladu sa Zakonom o radu, ugovor o radu zaključen na određeno vreme može biti otkazan i pre roka na koji je ugovor zaključen. To se može učiniti dostavljanjem otkaza poslodavcu. Otkaz poslodavcu dostavlja se uz poštovanje otkaznog roka predviđenog zaključenim ugovorom o radu u pisanoj formi.

Ukoliko otkazni rok nije predviđen ugovorom o radu primenjuju se odredbe Zakona o radu, te je u tom smislu otkazni rok 15 dana.

VODOINSTALATE BEOGRAD

Vodoinstalater Beograd poštuje sve zakonom propisane norme, za naše usluge redovno izdajemo fiskalni račun. Svi zaposleni majstori u našem vodoinstalaterskom servisu uživaju sva zakonom zagarantovana prava. Ukoliko ste vodoinstalter po struci i želite da se zaposlite kod nas, možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Kod nas je uvek otvoren konkurs za prijem vodoinstalatera. Insistiramo da imate završenu adekvatnu školu i položen majstorski ispit, kao i dovoljno iskustva u pružanju vodoistalaterskih usluga. Za sve informacije vodoinstalater Beograd vam stoji na raspolaganju.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h