BGD VODOINSTALATERI

VODOINSTALATER BEOGRAD PRUŽA SVE VRSTE VODOINSTALATERSKIH USLUGA. POZOVITE NAS ODMAH I STIŽEMO ZA 30 MINUTA NA VAŠU ADRESU. VISOKI KRITERIJUMI I ZAHTEVI NAŠIH KLIJENATA NAS POKREĆU DA SVAKOGA DANA NAPREDUJEMO, KAKO BI ZADOVOLJILI SVE VAŠE POTREBE U POGLEDU KVALITETA USLUGE. POZOVITE NAS I PRIDRUŽITE VELIKOM BROJU ZADOVOLJNIH KLIJENATA KOJI SARADJUJU SA NAMA.

VODOINSTALATER BEOGRAD - USLUGE

KVAROVI NA BOJLERU

CURENJE VODE IZ BOJLERA

Curenje vode iz bojlera je situacija sa kojom se tokom života pre ili kasnije sretnemo. Ono što je izuzetno važno je da pri pojavi vode koja kaplje ili curi odmah prestanete sa korišćenjem bojlera i pozovete stručno lice koje će kvar otkliniti na bezbedan način. Korišćenje bojlera koji  curi je opasno, jer može dovesti do strujnog udara.

Do curenja vode može doći iz više razloga, a najčešći uzrok je popuštanje gumenog dihtunga na nosaču grejača ili je došlo do perforacije kazana bojlera.

Prvo što treba da uradite kada primetite curenje vode je da isključite bojler iz struje (prekidač, osigurač ili sklopka). Ukoliko se voda sliva sa strane kazana onda je u pitanju perforacija kazana i potrebno je zameniti bojler. Ako voda kaplje sa dna kazana, odnosno sa oboda nosača grejača, potrebno je zameniti gumeni dihtung.

SERVIS BOJLERA

Naš vodinstalater rešiće problem curenja vode iz vašeg bojlera i vratiće ga u funkcionalno stanje. U što kraćem roku otklonićemo kvar zamenom starih gumica novim. Dihtung, odnosno set gumica čine tri male i jedna velika gumica. Dve male gumice potrebne su vam za grejač, jedna mala za sondu termostata i jedna velika za nosač grejača. Naš vodinstalater poravlja bojlere svih proizvođača.

MONTAŽA BOJLERA

Ukoliko je do curenja vode iz bojlera došlo usled perforacije kazana potrebno je zameniti bojler. Vaše je da odaberete, a na nama je ugradimo nov bojler. Više o usluzi montaža bojlera možete videti klikom ovde.

PROVERITE ZAŠTO NAM SVE VIŠE BEOGRADJANA UKAZUJE POVERENJE

NAŠ VODOINSTALATERSKI SERVIS POKRIVA ČITAVU TERITORIJU BEOGRADA

Više ne morate ići na kontakt stranu kako biste zakazali intervenciju vašeg omiljenog vodoinstalatera. Dovoljno je da kliknete na dugme zakaži i odavde možete zakazti intervenciju naših vodoinstalatera. Vaše je samo da odaberete vreme  i datum intervencije, a naš vodoinstalater stiže u tačno navedeno vreme koje ste odabrali. Vodoinstalater Beograd BGD se trudi da osluškuje potrebe svojih klijenata i zbog toga vam i na ovaj način želimo uštedeti vreme. Kliknite na dugme „zakažite intervenciju“ i odaberite datum i vreme koje vam najviše odgovaraju, ostalo je naša briga.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | BGD VODOINSTALATERI

Pozovite vodoinstalatera 00/24h