karleusaj

PRIČA SE O…

MALA OD SKANDALA U CENTRU PORNO AFERE

 
Kako mediji ovih dana prenose, Jelena Karleuša, odnosno kako sama sebe naziva mala od skandala, protivno svojoj volji našla se u centru velikog skandala. Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ, za koga je dnevni list Blic već pisao da je u tajnoj vezi sa Jelenom Karleušom, objavio je eksplicitne fotografije poznate srpske pevačice. Objavljene fotografije, među prvima je objavio dnevni list Kurir, doke je pevačica na svom fejsbuk nalogu demantovala da se radi o njoj, optužujući Vranješa da je falsifikovao njene slike i pokušao da naudi njoj i njenoj porodici. Ovih dana dnevni tabloidi se utrkuju ko će objaviti prepisku između Karleuše i Vranješa, jedino se dnevni list Blic javno ogradio od objavljivanja fotografija uz tekst, koji možete pročitati ovde.

ASTROLOZI PREDVIDELI KRAJ BRAKA KARLEUŠE I TOŠIĆA

Još krajem prethodne godine u velikoj godišnjoj analizi događaja koje predvidjaju na osnovu zvezda, astrolozi su predvideli kraj braka Jelene Karleuše i Duška Tošića. Da li će se njihova predviđanja obistiniti, ostaje da se vidi. Za to vreme, kako prenosi dnevni list Kurir, Jelena Karleuša je u nameri da sebe i svoju porodicu sačuva od neminovnog stresa, odlučila da napusti Srbiju. Ukoliko želite da vidite eksplicitne fotografije Jelene Karleuše, to možete učiniti klikom ovde. vodoinstalater vodoinstalater vodoinstalater beograd. Ukoliko vam treba pouzdan i kvalitetan vodoinstalater, kontaktirajte nas na naše brojeve telefona. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta od poziva. hitne intervencije vodoinstlater  
Foto izvor: Vikipedija

VODOINSTALATER BEOGRAD

Potreban vam je iskusan, pouzdan i kvalitetan vodoinstalater. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta. Kliknite ovde i zakažite intervenciju.

© COPYRIGHT 2019 ALL RIGHTS RESERVED | Priča se o…

Pozovite vodoinstalatera 00/24h