BGD VODOINSTALATERI

KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

zamena sifona

KAKO SPREČITI VODOINSTALATERSKE PREVARE

Vodoinstalater naplatio 17.000 dinara za petnaest minuta posla. Vodoinstalater naplatio uslugu, a nije izdao fiskalni račun. Došao da zameni jedan ventil, preporučio majci da promeni sve i naplatio desetostruko veću cenu usluge. Ovo su samo neki od komentara koje možete pronaći na društvenim mrežama, a koji negativno govore o našim kolegama. Razume se neki su istiniti, neki služe za diskreditaciju konkurencije i ciljano se postavljaju kako bi uništili konkurenciju.

KAKO ODABRATI PRAVOG VODOINSTALATERA

Danas nije lako odabrati kvalitetan vodoinstalaterski servis. Zapravo, možda ćete i pronaći kvalitetnog majstora, ali usluga će vam verovatno biti naplaćeno daleko više od realne cene. Sigurno se onda pitate kako pronaći kvalitetnog majstora koji vas neće „odrati“. Vodoinstalater BGD će vam dati nekoliko važnih saveta.

SAVET BROJ 1:

Ako nemate vodoinstalatera po preporuci i odlučili ste se da potražite usluge vodoinstalatera preko interneta (danas preko 80% Beogradjana majstore pronalazi na internetu) obavezno izbegavajte one koji se nalaze u vrhu google pretrage. Zašto je ovaj savet bitan. Google pretraživač danas donosi ogroman profit svojim vlasnicima i to samo od reklama.

DA LI ZNATE DA NAPRAVITE RAZLIKU IZMEDJU GOOGLE OGLASA I ORGANSKE PRETRAGE

Da li ste znali da kada ukucate na primer termin „Vodoinstalater“ prva četiri prikaza u google su plaćeni oglasi. Da bi dospeli na tako visoko mesto vlasnici vodoinstalaterskih servisa moraju da plate Google-u po kliku i do 400 dinara. Dakle, samo ako jednom kliknete na njihov link, ne morate da pozovete njihov broj telefona, ne morate da ih angažujete, dovoljno je da kliknete na link, vlasnik servisa će morati da izdvoji čak i do 400 dinara. Ako u toku dana ima više od 20 klikova, jednostavno ćete izračunati koliko je to novca na dnevnom nivou samo za reklamu. Prosek intervencija na dvadesetak poziva je dva. Lako ćemo svi zaključiti da u toku dana vodoinstalaterski servis mora da izdvoji i do 8.000 dinara, a nekada i više za plaćenu reklamu i da za taj iznos dobija do dve intervencije i da bi „izvukao“ uložena sredstva za reklamu on po intervenciji u startu mora da uzme 4.000 dinara. Kada na to dodate platu majstora kojeg angažuje, utrošeno gorivo za dolazak na vašu adresu i svoju zaradu dobijate jednostavnu računicu od bar desetak hiljada dinara za intervenciju. Otuda ne čudi što je naš kolega iz jednog beogradskog vodoinstalaterskog servisa naplatio uslugu odgušenja kanalizacije 14.000 dinara o čemu je pisao sajt potrošački savetnik.

Dakle, savet broj 1 kada je reč o angažovanju vodoinstalatera preko interneta je da obavezno izbegavate oglase, kao što smo već napisali to su uobičajeno prve četiri ponude u samom vrhu stranice. Plaćene oglase u google lako ćete preporznati jer uz naziv stoji malim slovima ispisano „oglas“ ili ako vam je google podešen na engleski jezik „ads“.

SAVET BROJ 2

Osim plaćenih oglasa za gooogle pretragu postoje i druge „smicalice“ kojima se služe vodoinstalaterski servisi kako bi lakše stigli do svojih žrtava. Budite sa nama i sutra jer ćemo vam otkriti na koji način da prepoznate vodoinstalatera za preporuku u google pretrazi.

Autor teksta je stručnjak za internet marketing

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h