BGD VODOINSTALATERI

KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

Grejač bojlera

KAKO DA ZAMENIM GREJAČ BOJLERA

Verovatno ste se bar jednom u živtotu zapitali na koji način da uštedite na troškovima popravke vaših uredjaja. Priznajemo i sami da usluge majstora na teritoriji Beograda nisu jeftine, odnosno da je za neke popravke potrebno izdvojiti i polovinu nečije plate. Svakako da kvar na rgejaču bojlera ne spada u te kvarove, ali je zamena grejača bojlera idealna da uštedite na skupim intervencijama majstora, a da vam otkrijemo i javnu tajnu, neretko se dešava da i kada pozovete ovlašćeni vodoinstalaterski servis na vašu adresu ne dodju kvalifikovani, već priučeni majstori, koji će vam uslugu naplatiti i dvorstruko, pa čak i trostruko više od realne cene.

KAKO DA ZAMENIM GREJAČ BOJLERA

Pre svega majstori servis Vodoinstalater BGD žele da naglase da ukoliko niste vešti u otklanjanju kvarova i ako nemate preterano iskustva, ne biste trebali previše da „petljate“ oko ovog važnog, ali i relativno opasnog uredjaja. Za vas smo uvek na raspolaganju i naš vodoinstalaterski servis možete kontaktrirati svakog dana od 00 do 24h. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i što je najvažnije dajemo garanciju na sve usluge. Osim toga, želimo da nagalasimo da zapošljavamo isključivo kvalifikovane majstore, vodoinstalatere i kvalifikacije su prva i osnovna stvar o kojoj vodimo računa prilikom zapošljavanja.

KORACI U POPRAVCI

Prvi korak:

Prvi korak podrazumeva da nabavite neophodan alat. Imajući u vidu „složenost intervencije“, za ovu popravku biže vam dovoljan šrafciger i ključ za odvrtanje šrafova.

Drugi korak:

Isključite električnu energiju, najsigurnije je dovod struje prekinuti na osiguraču i to vam i preporučujemo. Pošto ste prekinuli dovod električne energije, potrebno je da šrafcigerom otvorite poklopac koji se nalazi na dnu bojlera. Nakon toga odvrnite šrafove koji se nalaze na nosaču grejača. Pošto ste skinuli grejač sa nosača (žuto-zelena žica), odvrnete šrafove koje drže grejač i zamenite ga novim grejačem.

Treći korak:

U prodavnicama koje prodaju elektronsku opremu možete kupiti grejač i pre nego što ga skinete, a ako niste sigurni, onda vas savetujemo da pošto skinete grejač odete do najbliže prodavnice elektronske opreme, ponesete grejač koji ste skinuli i zamenite ga novim.

Četvrti korak:

Novi grejač montairate po istom principu po kom ste skinuli stari. Samo je ovoga puta postupak obrnut i završava se vraćanjem poklopca. Pošto ste sve montirali, potreno je da otvorite ventil i omogućite da se bojler napuni vodom. To ćete najbolje učiniti puštanjem dela česme koji je namenjen za puštanje tople vode. Kada se bojler napuni, biće mu potrebno kratko vreme da povuče vodu, možete uključiti struju i isprobati da li grejač radi.

U svakom slučaju, naš savet je da uvek prednost date kvalifikovanim vodoinstalaterima i zbog toga vas savetujemo da nas kontaktirate na naše brojeve telefona koji se nalaze na sajtu ili popunite on line formular na našoj kontakt strani.

Da li ste znali da je najveći neprijatelj grejača vašeg bojlera kamenac. Kako da se oslobodite kamenca sa grejača vašeg bojlera možete pročitati klikom ovde.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h