BGD VODOINSTALATERI

KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

leto

GDE SRBI MOGU OVE GODINE NA MORE

Vest koja je nedavno stigla iz Grčke, kojom smo obavešteni da smo zbog nepovoljne epidemiološke situacije u Srbiji nepoželjni u ovoj zemlji, te se samim tim zatvaraju granice Grčke za sve državljane Srbije zabrinula je i razljutila mnoge Srbe koji su planirali da ovo neizvesno leto 2020. godine provedu u ovoj zemlji. Slaba je uteha informacija da će 15. jula ponovo biti razmatrana mogućnost ulaska naših državljana jer je činjenica da se broj zaraženih u Srbiji sporo smanjuje, a osim toga odluka grčkih vlasti bazirana je ne na informacijama iz Srbije već na ličnom iskustvu iz testiranja jer kako prenosi sajt grčka info, 6. juna je u Grčkoj zabeleženo 43 pozitina slučaja, od čega je bilo 20 Srba turista, koji su tesirani na granici sa Bugarskom.

HRVATSKA

Ako ste i vi u grupi gradjana koji se pitaju gde Srbi mogu ove godine na more, naš odgovor je Hrvatska. Hrvatska je jedna od zemalja, članica EU, koje dozvoljavaju ulazak Srbima u njihovu zemlju. Ipak, treba imati u vidu da se preporuke EU revidiraju svake dve nedelje. Takodje, naglašavamo da ukoliko se odlučite da leto provedete u Hrvatskoj, osim što morate da pratite odluke Vlade Republike Hrvatske, morate prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku ponesete turistički vaučer ili pozivno pismo, kojim obrazlažete vaš dolazak u Hrvatsku. U suprotnom nećete moći da predjete granicu. Obrazac možete pronaći klikom ovde.

Napominjemo da zbog složene epidemiološke situacije, ovo leto u Hrvatskoj možete provesti po prhvatljivim cenama. Primera radi, tročlana porodica za desetodnevno letovanje u avgustu u Makarskoj treba da izdvoji oko 500 evra za smeštaj, što je u redovnim okolnostima nezamislivo.

BUGARSKA

Bugarska je još jedna od država u kojoj Srbi mogu odmarati na moru. Za razliku od hrvatskog Jadrana, leto u Bugarskoj biste proveli na Crnom moru, na nekom od poznatih letovališta, kao što su Zlatni Pjasci, koji se smatraju najekskluzinvijim letovalištem u Bugarskoj, Nesebaru ili Sunčevom Bregu, koji Srbi često posećuju. Bugarska je medju prvim državama EU koje su otvorile granice sa Srbijom, ali svakako treba imati u vidu da i Vlada u ovoj susednoj zemlji redovno revidira spisak država, čiji državljani mogu ulazati u njihovu zemlju.

ŠPANIJA

Španija je još jedna od evropskih država koje su otvorile granice svoje države za strane državljane, medju kojima su i Srbi. Ipak, ukoliko se odlučite za letovanje u Španiji potrebno je da se informišete o redu letenja za ovu državu ili ukoliko idete automobilom da se blagovremeno informišete da li države kroz koje biste morali da prodjete na putu do Španije odobravaju tranzit državljanima Srbije. Kada je reč o Španiji, ukoliko idete automobilom prolazite kroz sledeće države: Hrvatska, Slovenija, Italija, Francuska.

ALBANIJA

Albanija je još jedna od primorskih država koje su otvorile svoje granice za turiste iz Srbije. Albanija je u poslednje vreme sve posećenija destinacija. Osim povoljnih cena, nudi i lepo more. Osim toga, uprkos mišljenju da nije dovoljno bezbedno letovati u Albaniji, istina je potpuno suprotna, o čemu svedoči sve veći broj Srba koji svoj odmor provode u ovoj balkanskoj zemlji.

KAD ZATREBA VODOINSTALATER DOK STE NA ODMORU

Vodoinstalater BGD vam nudi mogućnost pružanja usluga i dok ste na odmoru. Dovoljno je da zaključite ugovor sa nama o održavanju instalacija i mi preuzimamo obavezu da vodimo računa o vašim vodovodnim instalacijama. Osim toga, pre polaska na odmor možete pozvati našeg majstora da temeljno pregleda vaše vodovodne instalacije, da vam da potrebne savete, šta da uradite dok niste kod kuće, kao i da vam u slučaju potrebe izvrši zamenu dotrajalih ventila kako ne biste bili neprijatno iznenadjeni nakon povratka. Takodje, ukoliko ste primetili da se iz vaše sudopere čuje klokotanje, savetujemo vas i da obavite preventivno odgušenje kanalizacije kako vas otpadne vode ne bi iznenadile dok ste na odmoru i poplavile vam stan. Za sve informacije, naš vodoinstalater vam je na raspolaganju od 00 do 24h.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h