BGD VODOINSTALATERI

VODOINSTALATER BEOGRAD PRUŽA SVE VRSTE VODOINSTALATERSKIH USLUGA. POZOVITE NAS ODMAH I STIŽEMO ZA 30 MINUTA NA VAŠU ADRESU. VISOKI KRITERIJUMI I ZAHTEVI NAŠIH KLIJENATA NAS POKREĆU DA SVAKOGA DANA NAPREDUJEMO, KAKO BI ZADOVOLJILI SVE VAŠE POTREBE U POGLEDU KVALITETA USLUGE. POZOVITE NAS I PRIDRUŽITE VELIKOM BROJU ZADOVOLJNIH KLIJENATA KOJI SARADJUJU SA NAMA.

VODOINSTALATER BEOGRAD - USLUGE

DETEKCIJA CURENJA VODE

Curenje vode iz cevi i njihova oštećenja česta su u starim zgradama. Kada se to dogodi, prvo se može pojaviti neprijatan miris u zidu ili pojava vlage. Vremenom kako se oštećenej usled curenja povećava, povećava će se vlaga u zidu, a može doći i do kapanja vode iz zida. Ova pojava može predstavljati stvarno neprijatan problem, naročito ako imamo u vidu da za sanaciju ili zamenu cevi koji se nalaze u zidu morate obijati zid, a pravi problem nastaje kada shvatite da mesto gde se pojavila vlaga u zidu ne mora biti mesto oštećenja cevi, kao ni jedino mesto gde je došlo do oštećenja.

DETEKCIJA TERMOVIZIJSKIM KAMERAMA

Vodoinstalater BGD poseduje najsavremenije termovizijske kamere, pomoću kojih naši majstori sa stoprocentnom sigurnošću mogu utvrditi mesto oštećenja cevi i to bez obijanja zida. Naravno, ovo neće otkloniti uzrok kvara i curenja cevi, ali dijagnostika je prvi i najvažniji korak ka tom cilju. Nakon što se dijagnostikuje kvar i utvrdi meso oštećenja, naš vodoinstalater će vam predložiti adekvatnu intervenciju. U tom smislu, preporučićemo vam ili zamenu ili sanaciju vodovodne cevi u zavisnosti od prirode i vrste kvara.

KONTAKTIRAJTE NAS SVAKOG DANA

Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge, možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani i odredite termin koji vama odgovara.

PROVERITE ZAŠTO NAM SVE VIŠE BEOGRADJANA UKAZUJE POVERENJE

NAŠ VODOINSTALATERSKI SERVIS POKRIVA ČITAVU TERITORIJU BEOGRADA

Više ne morate ići na kontakt stranu kako biste zakazali intervenciju vašeg omiljenog vodoinstalatera. Dovoljno je da kliknete na dugme zakaži i odavde možete zakazti intervenciju naših vodoinstalatera. Vaše je samo da odaberete vreme  i datum intervencije, a naš vodoinstalater stiže u tačno navedeno vreme koje ste odabrali. Vodoinstalater Beograd BGD se trudi da osluškuje potrebe svojih klijenata i zbog toga vam i na ovaj način želimo uštedeti vreme. Kliknite na dugme „zakažite intervenciju“ i odaberite datum i vreme koje vam najviše odgovaraju, ostalo je naša briga.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | BGD VODOINSTALATERI

Pozovite vodoinstalatera 00/24h