BGD VODOINSTALATERI

KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

Odgušenje kanalizacije

CURENJE VODE IZ STANA IZNAD VAŠEG

Kada živite u zgradi neminovno je da se pre ili kasnije dogodi curenje vode iz stana iznad vašeg. Razlozi za ovu vrstu curenja vode mogu biti različiti. Na primer, može se dogoditi da komšija koji živi iznad vas zaboravi da zavrne slavinu i napusti svoj stan. Može se dogoditi pucanje ventila, ili ono što je najčešći razlog za curenje vode iz stana iznad vašeg, pucanje i oštećenje cevi koje se nalaze u zidu.

ŠTA KADA SE DESI CURENJE

Kada se desi curenje iz stana iznad vašeg prvo je potrebno da kontaktirate vašeg komšiju i da mu ukažete na curenje. Ukoliko su odnosi dobrosusedski komšija će odmah zatvoriti glavni ventil, što će možda zaustaviti curenje ukoliko je oštećenje na cevi koja je u direktnoj vezi sa vodosnabdevanjem stana iznad vašeg. Medjutim, ukoliko je reč o cevi koja samo prolazi, kao vertikala, onda zatvaranje vode neće rešiti problem ni priveremeno.

POZVATI VODOINSTALATERA

Ukoliko se dogodi curenje i ako ste uspeli da ga privremeno zaustavite i ako niste, morate odmah kontatkirati vodoinstalatera. Vodoinstalater Beograd BGD vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Možete nas pozvati na brojeve telefona kkoji se nalaze na sajtu i naš vodoinstalater će stići na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva i otkloniti problem.

KAKO SE OTKLANJA OVA VRSTA KVARA

Vodoinstalater Beograd BGD je jedan od najmodernijih vodoinstalaterskih servisa na teritoriji Beograda. Opremljeni smo specijalizovanim termovizijiskim kamerama koje će omogućiti detekciju curenja vode bez obijanja zida. Nakon detekcije curenja vode pristupiće se intervenciji. Na mestu oštećenja cevi pristupa se blagom probijanju zida, nakon toga vrši se sanacija oštećene cevi ili zamena oštećene cevi u skladu sa vrstom, stepenom i prirodom oštećenja.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h