BGD VODOINSTALATERI

VODOINSTALATER BEOGRAD PRUŽA SVE VRSTE VODOINSTALATERSKIH USLUGA. POZOVITE NAS ODMAH I STIŽEMO ZA 30 MINUTA NA VAŠU ADRESU. VISOKI KRITERIJUMI I ZAHTEVI NAŠIH KLIJENATA NAS POKREĆU DA SVAKOGA DANA NAPREDUJEMO, KAKO BI ZADOVOLJILI SVE VAŠE POTREBE U POGLEDU KVALITETA USLUGE. POZOVITE NAS I PRIDRUŽITE VELIKOM BROJU ZADOVOLJNIH KLIJENATA KOJI SARADJUJU SA NAMA.

VODOINSTALATER BEOGRAD - USLUGE

CURENJE KAZANA BOJLERA

Vodoinstalater Beograd vrši servis bojlera na teritoriji Grada Beograda i okolini u periodu kada god vama odgovara. Naš vodinstalater vam je na raspolaganju za sve vrste vodinstalaterskih usluga među kojima je i rešavanje problema curenje kazana bojlera i servis bojlera. Servisiramo bojlere svih modela i proizvođača bez obzira na način montaže.

NAJČEŠĆI KVAROVI NA BOJLERU

Naš vodinstalater servisiraće vaš bojler brzo i kvalitetno i što je jako bitno po vrlo povoljnoj ceni. Ukoliko vam je potrebna montaža bojlerazamena termostatazamena grejača, zamena sigurnosnog ventila, zamena brinkos creva ili čišćenje kamenca na bojleru pozovite nas.

Najčešći kvarovi na bojleru su kvar na grejaču, termostatu ili curenje bojlera. Do curenja vode može doći iz više razloga, a najčešći uzrok je popuštanje gumenog dihtunga na nosaču grejača ili je došlo do perforacije kazana bojlera.

CURENJE KAZANA BOJLERA – DA LI JE POPRAVKA MOGUĆA?

Prvo što treba da uradite kada primetite curenje vode je da isključite bojler iz struje (prekidač, osigurač ili sklopka). Ukoliko se voda sliva sa strane onda je u pitanju curenje kazana bojlera te je u pitanju perforacija kazana i potrebno je zameniti bojler. Ako voda kaplje sa dna kazana, odnosno sa oboda nosača grejača, potrebno je zameniti gumeni dihtung.

Ukoliko je došlo do curenja kazana bojlera došlo je perforacije kazana pa je potrebno da zamenite bojler. Vaše je da odaberete, a na nama je ugradimo nov bojler. Ukoliko je vaš bojler u kvaru i potrebna vam je intervencija stručnog lica u najkraćem roku naš vodinstalater dovešće vaš bojler u funskionalno stanje.

PROVERITE ZAŠTO NAM SVE VIŠE BEOGRADJANA UKAZUJE POVERENJE

NAŠ VODOINSTALATERSKI SERVIS POKRIVA ČITAVU TERITORIJU BEOGRADA

Više ne morate ići na kontakt stranu kako biste zakazali intervenciju vašeg omiljenog vodoinstalatera. Dovoljno je da kliknete na dugme zakaži i odavde možete zakazti intervenciju naših vodoinstalatera. Vaše je samo da odaberete vreme  i datum intervencije, a naš vodoinstalater stiže u tačno navedeno vreme koje ste odabrali. Vodoinstalater Beograd BGD se trudi da osluškuje potrebe svojih klijenata i zbog toga vam i na ovaj način želimo uštedeti vreme. Kliknite na dugme „zakažite intervenciju“ i odaberite datum i vreme koje vam najviše odgovaraju, ostalo je naša briga.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | BGD VODOINSTALATERI

Pozovite vodoinstalatera 00/24h