BGD VODOINSTALATERI

KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

curenje cevi

CURENJE CEVI U ZIDU

Curenje cevi u zidu je čest problem sa kojim se susreću naši sugradjani. Do curenja cevi najčešće dolazi usled lošeg kvaliteta ugradjene cevi, kada je reč o novim zgradama ili zbog dotrajalih cevi, kada se radi o zgadama koje su stare više decenija. Bez obzira da li je reč o novoj ili staroj zgradi, curenje cevi u zidu predstavlja neprijatan problem jer podrazumeva najpre precizno lociranje oštećenja cevi, što nije jednostavan posao, a potom i sanaciju ili zamenu cevi u zavisnosti od prirode kvara.

PRECIZNO LOCIRANJE MESTA OŠTEĆENJA CEVI

U konkretnom slučaju, koji možete videti na fotografiji, naši sugradjani pošto su se vratili sa odmora zatekli su vlažan zid. Odmah su pozvali našu vodoinstalatersku ekipu, koja im je preporučila uslugu detekcija curenja vode, odnosno preciznu detekciju oštećenja cevi. Naš vodoinstalater uvek najpre klijentima predlaže ovu uslugu, budući da će uštedeti i vreme i novac našim sugradjanima. Ukoliko se odmah krene u obijanje zida, može se desiti da se zid obija na više mesta kako bi se precizno lociralo mesto oštećenja. Zahvaljujući specijalnim termovizijskim kamerama curenje cevi u zidu se locira sa stoprocentnom sigurnošću.

CURENJE CEVI OD GREJANJA

U situaciji koja je pred nama, do curenja je došlo ne zbog vodovodnih, već zbog cevi za grejanje. Nakon preciznog utvrdjivanja mesta oštećenja cevi, naš vodoinstalater je pristupio poslu. Klijentima je savetovano da obave sanaciju cevi u zidu jer je bilo moguće sanirati i samim tim znatno produžiti vek cevima, a istovremeno uštedeti na utrošenim sredstvima. Nakon sanacije cevi zid je ostavljen da se osuši, a mi smo se okrenuli sledećem pozivu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko i vi imate curenje cevi u zidu, naš vodoinstalater vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Za sve usluge dajemo račun i garanciju. Možete nas kontaktirati svakog dana i naš vodoinstalater će biti na vašoj adresi već za 30 minuta od poziva.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h