BGD VODOINSTALATERI

KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

Čišćenje kamenca sa grejača na bojleru

ČIŠĆENJA KAMENCA SA GREJAČA NA BOJLERU

Čišćenje kamenca sa grejača na bojleru može produžiti vek vašeg grejača i doprineti uštedi električne energije. Čišćenje kamenca sa grejača na bojleru možete i sami uraditi ukoliko se razumete u ovakve stvari, ali vas mi uvek savetujemo da ovakve intervencije prepustite našim majstorima zato što su oni kvalifikovani za ovaj posao i jedino tako ne rizikujete povredu ili oštećenje vašeg uredjaja

KAMENAC SE DUGO TALOŽI NA GREJAČU

Kada pozovete našeg majstora Vodoinstalater Beograd šalje ekipu i ona u roku od 20 do 30 minuta stiže na vašu adresu. Naš vodoinstalater će vam rado pokazati u kakvom stanju je grejač vašeg bojlera nakon višegodišnje upotrebe. Usled tzv. „tvrde“ vode na grejaču se nakuplja kamenac koji ga obavije u potpunosti što dalje vodi slabijem zagrevanju vode, odnosno bojleru je potrebno više vremena da zagreje vode. To dovodi do veće potrošnje struje, a i do slabljenja grejača koji se na kraju pokvari. Ovaj problem može da se reši jednostavnim čišćenjem kamenca. Ukoliko vam je potrebno čišćenje kamenca na grejaču vašeg bojlera, možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h.

KONTAKTIRAJTE NAS

Iako usluga čišćenja kamenca na grejaču bojlera ne spada u hitne intervencije, Vodoinstalater Beograd vam daje mogućnost da na vašu adresu stižemo za samo 20 do 30 minuta od poziva i to po bez uvećanja cene. Ukoliko ne želite da dodjemo u tako kratkom roku, možete nas pozvati ili popuniti on line formular kako biste zakazli intervenciju naših vodoinstalatera u terminu koji vam odgovara. Vodoinstalater Beograd vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h