BGD VODOINSTALATERI

KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

zamena sifona

ČIŠĆENJE KAMENCA NA GREJAČU BOJLERA

Vodoinstalater servisa BGD Vodoinstalateri rešava sve probleme sa vašim bojlerom. Bez obzira na dimenzije i marku bojlera, naš vodoinstalater popraviće svaki kvar i učiniti da vaš bojler ponovo funkcioniše kao nov. Dostupni smo 24 sata svakog dana i vikendima i praznicima, a na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva.

Jedan od najčešćih problema na bojleru je grejač. Posle nekog vremena na grejaču se nahvata kamenac jer je voda u Srbiji „tvrda“, što posledično vodi lošijem radu grejača, odnonso vodi u bojleru je potrebno više vremena da se ugreje a postepeno to vodi propadanju i kvaru na grejaču. Ipak, ne morate odmah menjati grejač kada se pojavi kamenac, nekada je dovoljno samo očistiti kamenac, što će vam uštedeti novac, a bojler će ponovo funkcionisati kao nov. Ukoliko se odlučite za čišćenje kamenca na grejaču bojlera možete kontaktirati našeg vodoinstalatetra i to od 00 do 24h. Ova usluga nije hitna intervencija i ne zahteva dolazak vodoinstalatera u roku od 20 do 30 minuta, ali ako želite mi možemo doći u tom roku. Ukoliko ne želite hitnu intervenciju možete zakazati intervenciju u terminu koji vama odgovara jer se mi uklapamo prema vašim obavezama i ne zatevamo da menjate vaše porodične i poslovne obaveze.

ČIŠĆENJE KAMENCA – KONTAKT

Ukoliko vam zatreba usluga čišćenje kamenca na grejaču bojlera možete nas kontaktirati pozivom na nađše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunjavnjem on line formulara na našoj kontakt strani. Nakon što popunite formular neko od naših operatera će vas kontaktirati i dogovoriti intervenciju u terminu koji vama odgovara. Naglašavamo da on line formular služi isklučivo za zakazivanje intervencija, ukoliko vam je potrebna hitna intervencija našeg vodoinstalatera, nju možete obezbediti pozivanjem brojeva telefona koji su istaknuti na našem sajtu. Vaš BGD Vodoinstalater.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h