BGD VODOINSTALATERI

VODOINSTALATER BEOGRAD PRUŽA SVE VRSTE VODOINSTALATERSKIH USLUGA. POZOVITE NAS ODMAH I STIŽEMO ZA 30 MINUTA NA VAŠU ADRESU. VISOKI KRITERIJUMI I ZAHTEVI NAŠIH KLIJENATA NAS POKREĆU DA SVAKOGA DANA NAPREDUJEMO, KAKO BI ZADOVOLJILI SVE VAŠE POTREBE U POGLEDU KVALITETA USLUGE. POZOVITE NAS I PRIDRUŽITE VELIKOM BROJU ZADOVOLJNIH KLIJENATA KOJI SARADJUJU SA NAMA.

VODOINSTALATER BEOGRAD - USLUGE

ČIŠĆENJE GREJAČA BOJLERA OD KAMENCA

Da li znate da je najveći neprijatelj vašeg bojlera kamenac. Voda u Beogradu je kako se to narodno kaže tvrda i kao takva vrlo lako ostavlja tragove u vidu beličastih naslaga. Dovoljno je da pogledate na primer vašu tuš bateriju. Možete i sami da napravite eksperiment. Uzmite krpu, vodu i sirće i zatim je obrišite. Videćete da se sija kao nova. Nakon toga se istuširajte i nemojte je koristiti više tog dana. Videćete da će se već za nekoliko sati stvoriti beličaste naslage. Beličaste naslage, fleke, nastaju kao posledica tvrdoće vode, odnosno kao posledica kamenca. Zamislite koliko se kamneca nakupi na vašem grejaču nakon godina i godina korišćenja. Ako ne možete da zamislite, mi ćemo vam reći. Debljina kamenca na grejaču nakon dve do tri godine korišćenja je dvostruko ili čak trostruko veća od debljine vašeg grejača.

KAMENAC NA GREJAČU BOJLERA UTIČE NA POTROŠNJU STRUJE

Kamenac na grejaču utiče na veću potrošnju struje. Sigurni smo da ste primetili da posle izvesnog vremena vašem bojleru treba za trećinu više vremena da ugreje vodu nego što je to bilo slučaj ranije. Razlog nije slabljenje grejača već nakupljeni kamenac. Ovaj problem možete rešiti čišćenjem grejača bojlera. Čišćenje grejača bojlera je u osnovi jednostavan posao, ali ako niste vični ovim poslovima, ne savetujemo vam da sami čistite grejač. Potrebno je da znate da je grejač deo bojlera koji je u direktnom kontaktu sa vodom, a istovermeno je pod strujnim naponom. Svako nestručno petljanje stvara rizik od strujnog udara i drugih povreda.

VODOINSTALATER BEOGRAD NA RASPOLAGANJU 24h

Vodoinstalater Beograd je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Možete nas pozvati na naše brojeve etlefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani i zakažite intervenciju. Ukažite nam poverenje, a mi ćemo vam uzvratiti kvalitetnom uslugom.

PROVERITE ZAŠTO NAM SVE VIŠE BEOGRADJANA UKAZUJE POVERENJE

NAŠ VODOINSTALATERSKI SERVIS POKRIVA ČITAVU TERITORIJU BEOGRADA

Više ne morate ići na kontakt stranu kako biste zakazali intervenciju vašeg omiljenog vodoinstalatera. Dovoljno je da kliknete na dugme zakaži i odavde možete zakazti intervenciju naših vodoinstalatera. Vaše je samo da odaberete vreme  i datum intervencije, a naš vodoinstalater stiže u tačno navedeno vreme koje ste odabrali. Vodoinstalater Beograd BGD se trudi da osluškuje potrebe svojih klijenata i zbog toga vam i na ovaj način želimo uštedeti vreme. Kliknite na dugme „zakažite intervenciju“ i odaberite datum i vreme koje vam najviše odgovaraju, ostalo je naša briga.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | BGD VODOINSTALATERI

Pozovite vodoinstalatera 00/24h