BGD VODOINSTALATERI

VODOINSTALATER BEOGRAD PRUŽA SVE VRSTE VODOINSTALATERSKIH USLUGA. POZOVITE NAS ODMAH I STIŽEMO ZA 30 MINUTA NA VAŠU ADRESU. VISOKI KRITERIJUMI I ZAHTEVI NAŠIH KLIJENATA NAS POKREĆU DA SVAKOGA DANA NAPREDUJEMO, KAKO BI ZADOVOLJILI SVE VAŠE POTREBE U POGLEDU KVALITETA USLUGE. POZOVITE NAS I PRIDRUŽITE VELIKOM BROJU ZADOVOLJNIH KLIJENATA KOJI SARADJUJU SA NAMA.

VODOINSTALATER BEOGRAD

ČIŠĆENJE BOJLERA

Već smo vam pisali koliko je značajno održavati higijenu vašeg bojlera, odnosno redovno uklanajti kamenac sa grejača. Čišćenje bojlera od kamenca doprinosi uštedi električne energije od preko 20% na mesečnom nivou, a prvi znak da je čišćenje bojlera neophodno je duže zagrevanje vode nego što je to bio slučaj ranije ili u ekstremnijem slučaju nemogućnost bojlera da zagreje vodu u odnosu na podešenu temperaturu na termometru.

Kada smo vam u prethodnom tekstu istakli značaj čišćenja kamenca sa bojlera imali smo na umu ovo što možete videti na našim fotografijama. Na fotografijama koje se nalaze na našem sajtu možete videti kako izgleda grejač na jednom relativno novom bojleru, koji je u upotrebi pet godina i do sada nije bio čišćen.

Kao što možete primetiti količina kamenca koja je izvadjena iz ovog bojlera je prilična i onemogućavala je normalno funkcionisanje ovog važnog uredjaja. Nakon čišćenja koje su obavili naši majstori bojler ponovo radi kao nov, radni vek grejača bojlera je znatno produžen.

Ukoliko je i vama potrebno čišćenje bojlera, a ne znate to sami da uradite, možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani. Stojimo vam na raspolaganju za sve informacije.

PROVERITE ZAŠTO NAM SVE VIŠE BEOGRADJANA UKAZUJE POVERENJE

NAŠ VODOINSTALATERSKI SERVIS POKRIVA ČITAVU TERITORIJU BEOGRADA

Više ne morate ići na kontakt stranu kako biste zakazali intervenciju vašeg omiljenog vodoinstalatera. Dovoljno je da kliknete na dugme zakaži i odavde možete zakazti intervenciju naših vodoinstalatera. Vaše je samo da odaberete vreme  i datum intervencije, a naš vodoinstalater stiže u tačno navedeno vreme koje ste odabrali. Vodoinstalater Beograd BGD se trudi da osluškuje potrebe svojih klijenata i zbog toga vam i na ovaj način želimo uštedeti vreme. Kliknite na dugme „zakažite intervenciju“ i odaberite datum i vreme koje vam najviše odgovaraju, ostalo je naša briga.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | BGD VODOINSTALATERI

Pozovite vodoinstalatera 00/24h