BGD VODOINSTALATERI

KONTAKTIRAJTE NAS

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalateri@gmail.com

vodoinstalatera

BEOGRAD BI USKORO MOGAO OSTATI BEZ VODOINSTALATERA

Vodoinstalaterski zanat je star zanat, koji postoji još iz vremena starog Rima. Čuveni glavni lik, kultnog filmskog serijala Žikina dinastija, Žika Pavlović bio je upravo vodoinstalater. Još tada su vodoinstalateri tražili uhlabljenje u inostranstvu, pa je Žika bio vodoinstalater koji se vratio u Beograd iz Nemačke. Danas, medjutim, sve veći broj vodoinstalatera napušta Srbiju i ne vraća se u nju, a škole u Beogradu skoro i da ne školuju za ovaj profil jer je zainteresovanost sve manja.

ZAŠTO MLADI NE ŽELE DA SE ŠKOLUJU ZA VODOINSTALATATERE

Mladi danas ne žele da se školuju za ovaj zanat. Većina Beogradjana svoju decu odlučuje u sve popularnije medicinske, ekonomske škole i gimnazije sa namerom da se kasnije školuju na fakultetima. Oni koji ne uspeju da upišu državni fakultet, školuju se na nekom od privatnih i umesto za zanat od kojeg bi mogli pristojno živeti odlučuju se za razne menadžerske profile i završavaju na birou rada.

KOLIKO SU PLAĆENI VODOINSTALATERI

Vodoinstalateri u Beogradu, kojih je sve manje, naročito kvalitetnih, su za naše uslove sasvim dobro plaćeni. Kvalitetan vodoinstalater mesečno može zaradjivati i do 100.000 dinara, što je recimo reda veličine dve nastavničke plate. Kada se tome doda da dok neko ko se školuje za nastavnika mora da studira najmanje četiri godine, a neko ko se školuje za vodoinstalatera praktično može da počne sa radom sa navršenih 18 godina, ukupna zarada je trostruko veća. Ipak, i pored mogućnosti visoke zarade, mladi odbijaju da se školuju za ovaj zanat. Zbog toga je danas Beogradjanima gotovo nemoguća misija pronaći kvalitetnog vodoinstalatera.

KAKO DA SE ODLUČITE ZA PRAVOG VODOINSTALATERA

Ukoliko vam je potreban vodoinstalater imate dve mogućnosti. Jedna je da se oslonite na preporuke vaših prijatelja, komšija i slično. Druga mogućnost je da se oslonite na oglase i slično. U svakom slučaju, kada birate vodoinstalatera morate biti oprezni jer na tržištu postoji veliki broj „majstora“, odnosno priučenih majstora koji željni brze zarade iako nemaju kvalifikacija za ovaj posao odlučuju da se njime bave. 

Vodoinstalater Beograd BGD je vodoinstalaterski servis sa višedecenijskom tradicijom. Zbog toga se na naš servis možete osloniti u potpunosti. Poslujemo kao pravno lice i pružamo usluge od 00 do 24h. Prilikom zapošljavanja vodimo računa da svaki majstor kojeg primamo u naš servis ima neophodne kvalifikacije i potrebno iskustvo. Ukoliko vam zatreba vodoinstalater, na naš servis se možete u potpunosti osloniti.

BGD VODOINSTALATERI
Hitne intervencije 00/24h

Zvaničan vodoinstalaterski servis
za Beograd

Telefon: 011/7477-399
Mobilni telefon: 065/3477-399

email:bgdvodoinstalater@gmail.com

KNJIGA UTISAKA

Pozovite vodoinstalatera 00/24h